Berta Sándor

Felvilágosító oldalt indított a Pornhub

Meglepő, de bizonyos szempontból nagyon is logikus lépésre szánta el magát a pornóplatform.

A Pornhub világszerte 70 millió látogatót vonz naponta és a portál üzemeltetői úgy döntöttek, hogy Sexual Wellnes Center néven projektet indítanak dr. Laurie Betito szexterapeuta vezetésével. A honlapon a látogatók elsősorban a nemi betegségekről, a biztonságos szexről és a kapcsolatokról kaphatnak információkat. Az, hogy a cég női szexterapeutát kért fel, nem véletlen dolog, hanem tudatos döntés. Betito mellett további orvosok, terapeuták és más szakértők is részét képezik a csapatnak. A szakértők meghatározzák majd az oldalon fellelhető tartalmakat, bejáratott szabványokat vesznek majd alapul és válaszolnak a felmerülő kérdések.

Core Price, a Pornhub alelnöke kijelentette, hogy a céljuk az, hogy egy olyan platformot kínáljanak, amely hiteles információkat tesz elérhetővé, így az embereknek nem kell ezek után átkutatniuk az internetet. A portál tartalmai ugyanakkor nem csupán a kezdőknek szólnak, hanem minden olyan személynek, aki hiteles szex- és egészségügyi tanácsokat akar kapni szakemberektől. Jelenleg azonban a kérdések és a válaszok csak az alapokat fedik le, de a kezdeményezés még így is nagy segítség lehet.

Mindenesetre a Sexual Wellness Center érdekes ötlet, hiszen ha már a felhasználók megnézik a pornóvideókat, egyúttal számos hasznos tanácshoz is juthatnak. A Pornhub pedig akár tovább is növelheti a látogatói számát, míg a szakértők közvetlenül elérhetik az embereket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bazsio #1
    Fasza, majd livestreamben kérdezed meg melyik lyukba kell rakni...


    Nem gondoltam hogy ennyire elfajulunk... :D