Berta Sándor

Gazdasági szempontból siker, de technikailag kiforratlan az AirPod

Ismét nőtt az Apple termékével kapcsolatos felhasználói panaszok száma.

Tavaly decemberben még úgy tűnt, hogy a vezeték nélküli fülhallgató megjelenését el kell halasztani a gyártási nehézségek és technikai problémák miatt, de végül az Apple mégis piacra tudta dobni a termékét. Akkor még arról volt szó, hogy az audiojelek szinkronizálásakor lépnek fel gondok. Nos, mostanra számos más problémára derült fény.

Az egyik hiba az, hogy az AirPodok és az iPhone készülékek kapcsolata megszakad telefonáláskor. Mindez rendkívül bosszantó lehet, még akkor is, ha a jelenség szinte kizárólag az iPhone 6S és az iPhone 6S Plus modelleknél jelentkezik. Az Apple támogatási fórumán lévő bejegyzések alapján a zeneszámok lejátszásakor viszont nem észlelhető a probléma, miként az iPhone 7 sorozatú eszközöknél sem.

A Macrumors már korábban arról számolt be, hogy gondot jelent az is, ha valaki egy másik Bluetooth-termékkel, például az Apple Watch okosórával vagy egy fitneszkarkötővel közösen akarja használni a vezeték nélküli fülhallgatókat. Az ilyen esetekben ugyanis még gyakrabban kerül sor a telefonkapcsolatok megszakadására.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • helsinkirokker #5
    Annyira sajnálom, mindjárt eldörzsölök pár könnycseppet.
  • wraithLord #4
    Jackes fülest is lehet venni 80k-ért. Valószínűleg nem a Bluetooth miatt ilyen drága, hanem mert B&O, aki minőségi profi audioeszközöket gyárt. :D "Normál árú" nem rossz BT-s fülhallgató is van.
  • wraithLord #3
    Én eleve azt nem értem, hogy miért jó ez a kialakítás. Ha random nem esnek ki a füledből a podok, mert jól van megcsinálva, akkor is ott van a probléma, hogy nem tudod a nyakadba akasztani, ha éppen nem használod vagy ki kell venni... hanem mindenképpen valahova el kell rakni. Könnyű elhagyni. Ha párosával hagyod el, az a jobbik eset, viszont ha csak az egyiket... :D Itt az is lehetséges... :D
  • nlght #2
    80k-ért már kapsz egy normális okostelefont és egy jó jack-es fülest, sőt még olcsóbban is jössz ki, és még a párosítással plusz a füles töltésével se kell vacakolni
  • CairoJack #1
    Az sejthető volt, hogy ennek a kialakításnak hála sok lesz a gond a cuccal. Tényleg inkább egy jó kis Beoplay H5.