MTI

Donald Trump azt állítja, hogy nem szeret twitterezni

Donald Trump megválasztott amerikai elnök nem szeret ugyan twitterezni, de elnökként sem mond le róla, mert úgy véli, a sajtó nem tisztességes vele.

A hamarosan hivatalba lépő megválasztott elnök a Fox televíziónak adott interjúban mondta el, hogy január eleje óta már 125 Twitter-bejegyzést tett közzé, pedig nem is szereti ezt a kommunikációs eszközt. Azt, hogy elnöksége alatt is intenzíven fog twitterezni, azzal indokolta, hogy a média és a sajtó nagyon tisztességtelen vele szemben, a Twitter az egyetlen lehetősége arra, hogy ellenlépéseket tegyen. Donald Trump arról ismert, hogy szinte semmit nem hagy megválaszolatlanul, mindenre azonnal és akár többször is reagál pár mondatos Twitter-bejegyzésekkel.

A republikánusokhoz közeli Fox televízió készített egy kis összeállítást a leendő elnök idei bejegyzéseiből. Amikor arról jelentek meg hírek, hogy néhány híresség nem hajlandó részt venni a beiktatási ünnepség utáni koncerten, Trump azonnal azt írta: "sok hírességet, aki most azt mondja, hogy nem hajlandó részt venni az ünnepségen, nem is hívtunk meg". Néhány divattervező, köztük Tom Ford kijelentette, hogy nem hajlandó a leendő first ladyt, Melania Trumpot öltöztetni, mire Donald Trump így válaszolt: a felesége "nem szereti Tom Fordot és nem szereti az általa tervezett ruhákat sem".

A beiktatási ceremóniát bojkottáló képviselőknek azt üzente, hogy nem bánja, ha nincsenek ott, de "mivel nagyon sokan jönnek, és nagy szükségünk van székekre, remélem, visszaküldik a jegyeiket is".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • esztyopa #2
    Hálistennek'
    Már azt hittem,hogy... veri a feleségét...
  • Skylake #1
    Hehe, ez jó duma ettől a tahótól: "mivel nagyon sokan jönnek, és nagy szükségünk van székekre, remélem, visszaküldik a jegyeiket is".