MTI

Márciusban jelennek meg a szuperolcsó alapszintű internetelőfizetések

Legalább 25 százalékkal olcsóbban internetezhetnek a szolgáltatóknál márciusban megjelenő Digitális jólét alapcsomaggal azok, akiknek még nincs előfizetésük - mondta Deutsch Tamás a Digitális jólét programért felelős miniszterelnöki biztos.

Közlése szerint az internet áfájának csökkentése 7-10 százalékkal mérsékli a fogyasztói árakat, míg az alapcsomagnál előírás, hogy a szolgáltató legkedvezőbb csomagjánál is legalább 15 százalékkal olcsóbb legyen. Ez lehet mobilinternet és vezetékes internet előfizetés is, a szolgáltatók versenyezni fognak a csomaggal - mondta.

A biztos szerint Magyarországon mintegy 1,5 millió ember nem rendelkezik internet-előfizetéssel, és ha 100 százalékos hatékonysággal működik majd a Digitális jólét alapcsomag, a ma még nem internetezők mintegy 15-20 százalékát lehet bevonni a digitális világba. Ehhez szükségesek széles körű ingyenes felhasználói képzések is országszerte - jegyezte meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • lammaer #3
  Eltartott egy darabig amig a nemzeti konzultáció tomika vezetésével végül eredményre is vezetett... emlékszünk, az internetadó óta "dolgoznak" az ügyön, a legfiatalabb fideszes vezetésével... most érett be a gyümőlcs. Igaz kicsit pici, kicsit savanyú, de a MIENK!
  Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.14. 22:28:06
 • esztyopa #2
  De ezzel párhuzamosan tervezik valamely nélkülözhetetlen elem árának felsrófolását....de azért a nyilatkozat - qrva jól hangzik...
 • kokenybt #1
  A régi előfizetőknek meg marad a régi árak! Ez aztán a nagy fejlődés.Kell a beetetés,és minden szép és jó,mindennel meg vagyok elégedve...