Gyurkity Péter

Itt az új LG K-család

A gyártó egyszerre 5 okostelefont mutatott be, ezek közül 4 egyazon családba tartozik.

Alig néhány nappal ezelőtt számoltunk be az értesülésről, miszerint az LG az CES alatt tervezi bemutatni a K-sorozat frissítését, így egyszerre több új példányt ismerhetünk majd meg. A cég viszont úgy döntött, hogy megelőzi a rendezvényt, és már most lerántották a leplet a készülékekről, amelyek a kiállításon állnak majd a látogatók rendelkezésére.

A bejelentésből kiderül, hogy az említett család mellett egy ötödik típus is elrajtol, ez pedig a Stylus 3 nevet kapta. Ez utóbbi egy 5,7 hüvelykes In-cell Touch kijelzőre épül, amelyhez 720p felbontás, a nyolcmagos MediaTek MT6750 chip, 3 GB RAM, 16 GB-os tároló, egy 13 és egy 8 megapixeles kamera, egy 3200 mAh-s akkumulátor, LTE, WiFi, Bluetooth 4.2, egy ujjlenyomat-olvasó, valamint a névben is szereplő toll csatlakozik. A pontos méret 155,6 x 79,8 x 7,4 mm, a súly 149 gramm, a cég szerint pedig javítottak a tollon, amely így pontosabb visszajelzést biztosít.


Ami az új K-sorozatot illeti, itt sorrendben a K3, a K4, a K8, valamint a K10 rajtol majd el – csak utóbbi kettő kapja meg alapesetben az új Android 7.0 Nougat verziót. A hardveres specifikációról már korábban írtunk, így itt nagy meglepetés nem ér minket, de azért érdemes ismét megemlíteni, hogy a kijelző mérete 4,5 hüvelyk, 5-5 hüvelyk, valamint 5,3 hüvelyk, a támogatott felbontás pedig a szerényebb példányoknál 480 x 854 pixel, az erősebbeknél 720p. Ujjlenyomat-olvasó csak a K10 listáján szerepel, de a többi komponens esetében sem számíthatunk rendkívüli extrákra, hiszen az LG nem kifejezetten a csúcskategóriába szánja ezt a családot.


A pontos árakról és a megjelenési dátumokról nem esett szó, ezt nyilván a CES-re tartogatják.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!