Gyurkity Péter

Láthatáron az új LG K-sorozat

Egyszerre négy eltérő változat kapta meg az engedélyt, néhány részletet már sejtünk.

Nem pihennek a dél-koreai gyártó háza táján, hiszen alig néhány nappal ezelőtt írtunk a G6 és a K5 bizonyos részleteiről, ezt pedig nem sokkal később követte az amerikai FCC oldalán felbukkant lista, miszerint egyszerre négy eltérő modell kapta meg a piaci megjelenéshez szükséges engedélyeket.

A tengerentúlon a szabályozó hatóság szerepét betöltő testület hivatalos oldalán sorrendben az LG-M150, az LG-M151, az LG-M153 és az LG-M154 jelent meg, eszerint a cég 4 különböző változaton dolgozik. A külső források nagyjából egyetértenek abban, hogy már a fenti szám is a K-sorozat frissítésére utal, arról ugyanis a világhálón már korábban megjelentek bizonyos hírek, hogy az LG egyszerre több példányt dobna piacra. Az FCC lapján sajnos ezúttal is hiába keressük a hardveres specifikáció fontosabb részleteit, ezzel kapcsolatban azonban nem teljesen reménytelen a helyzet, hiszen az említett források erről már korábban beszámoltak, így van mi alapján tájékozódni.

Az LG K10 2017-es verziója eszerint egy 5,3 hüvelykes kijelzőt kapna, amely a HD-felbontást támogatná, ehhez pedig az előlapon és a hátoldalon is 2.5D-kivitel, ujjlenyomat-olvasó, valamint egy 5 megapixeles szelfikamera társulna. A K8 ehhez képest egy kereken 5 hüvelykes panelre, egy 13 és egy 5 megapixeles kamerára, valamint egy 2500 mAh-s akkumulátorra támaszkodna, míg a K4 egy még kisebb, 4,7 hüvelykes érintőképernyőt, egy 8 és egy 5 megapixeles kamerát, valamint azonos akkumulátort vonultatna fel, a K3 (amely nyilván a család legkisebb, legszerényebb tagjaként futna be) pedig egy 4,5 hüvelykes kijelzőt, egy 5 és 2 megapixeles kamerát, illetve egy 2100 mAh-s akkumulátort kínálna a felhasználóknak.

A cég várhatóan a jövő hónapban esedékes CES alatt mutatja majd be a készülékeket, itt ismerhetjük majd meg a további részleteket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!