Gyurkity Péter

Európában jöhet az LG V20 S

A gyártó a kontinensen is piacra dobhatja Japánban már bemutatott készülékét.

Szeptember elején mi is beszámoltunk az LG V20 okostelefon bemutatkozásáról, azóta azonban hiába vártuk az európai debütálást, ez a jelek szerint nem is valósul majd meg. A cég ehelyett a készülék egy kisebb változatát dobhatja itt piacra, ahogy azt Japánban már megtették.

A nemrég felbukkant pletykák szerint Európában az LG V20 S jelenhet meg belátható időn belül, ez azonban nem más, mint a Japánban már korábban elrajtolt LG Isai Beat, azaz az LGV34 lenne. Ez utóbbi külsejét tekintve sokban hasonlít a V20 típusra, érintőképernyője azonban jóval kisebb, hiszen itt egy 5,2 hüvelykes panelt alkalmaztak, amit egy kisebb másodlagos kijelző, a Quad HD felbontás, a 2,2 GHz-en futó Snapdragon 820 chip, 4 GB memória, egy alapesetben 32 GB-os, de kibővíthető belső tároló, egy hátoldali iker-kamera, valamint egy kereken 3000 mAh-s akkumulátor egészítene ki.


Mindez többé-kevésbé megegyezik az Isai Beat konfigurációjával, mint ahogy a külső burkolat vízálló jellege is innen ered – ez utóbbi nem volt része az eredeti V20-nak. A pontos fizikai méret ezúttal 72 x 149 x 8 mm, a szoftveres oldalon pedig az új Android 7.0 Nougat futna, amit természetesen az LG saját kezelőfelülete tesz egyedivé. Az esetleges európai debütálás nem lenne hatalmas meglepetés, hiszen a dél-koreai gyártó esetében már korábban is volt példa az eltérő nevek alkalmazására, bár itt szükség lesz a hivatalos megerősítésre, hiszen ennek eddig semmi jele.

A pontos megjelenési dátum és a várható ár nem ismert, itt még türelemre lesz szükség.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!