SG.hu

Technológiai szolgáltató központot nyit Magyarországon az Accenture

A toborzás során a cég a friss diplomásokra és a megfelelő technológiai képességekkel rendelkező, tapasztalt munkavállalókra összpontosít.

Az Accenture új technológiai szolgáltató központot nyit Budapesten, ezzel informatikai szolgáltatásokat kínál a helyi és globális ügyfeleknek, természettudományos, technológiai, mérnöki és matematikus (STEM) végzettségű tehetségek foglalkoztatásával. A budapesti technológiai szolgáltató központ az Accenture hetedik helyszíne Közép-Kelet-Európában. Az Accenture több mint 6000 magasan képzett szakemberrel a régió egyik legnagyobb IT-munkaadója. Az új budapesti központtal ezt a létszámot 150 fővel tervezik bővíteni a következő 12 hónapban. Az Accenture az új technológiai szolgáltató központján keresztül több iparág ügyfeleit fogja kiszolgálni, Ausztria, Svájc, Németország területére és Közép-Kelet-Európára fókuszálva.

„Ez a magyarországi befektetésünk és a növekedési terveink mind a helyi és globális ügyfélkör jobb kiszolgálása, az innováció és a digitális átalakulásuk elősegítése iránti folyamatos elkötelezettségünket tükrözik” – nyilatkozta Peter Skodny, az Accenture Közép-Kelet-Európáért felelős vezérigazgatója. „Nagy várakozással toborozzuk és képezzük ki a legtehetségesebb technológiai szakembereket Magyarországon, és járulunk hozzá az ország, valamint a régió gazdasági növekedéséhez és fejlődéséhez.”

„Budapesten olyan szakemberekből álló csapatot építünk, akik a hagyományos és az új technológiákat egyaránt jól ismerik és nagy szakértelemmel rendelkeznek a legújabb szolgáltatási modellek – köztük az agilis módszertan szerinti fejlesztések, a „continous integration”, azaz a folyamatos integráció, a DevOps és a nagymértékben automatizált szolgáltatási folyamatok – alkalmazásában. Ezzel a háttérrel hatékonyan tudjuk támogatni ügyfeleinket az „Új IT-re” való átállásban. – nyilatkozta Tomas Volek, az Accenture Technology globális szolgáltatói hálózatának Közép-Kelet-Európáért felelős ügyvezető igazgatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!