Berta Sándor

Használt termékeket is kínál az Amazon

A kereskedelmi konszern visszaküldött és átvizsgált eszközöket kínál eladásra.

Az Amazon mellett a kiválasztott Marketplace-kereskedők is értékesíthetnek ilyen termékeket. A kategóriákban találhatók könyvek, mobiltelefonok és kiegészítők, DVD- és Blu-ray lemezek, szoftverek, zenei CD-k és bakelitlemezek, elektronikai árucikkek, fényképezőgépek, számítógépek, televíziók és házimozirendszerek, játékok, zenei felszerelések, háztartási berendezések, bútorok, világítóeszközök, konyhai és kerti tárgyak, sport- és szabadidő termékek, ékszerek, táblagépek, notebookok és az Amazon által piacra dobott modellek.

Minden használt, bevizsgált készülékre 1 év garancia vonatkozik. Fontos ugyanakkor, hogy az Amazonnak visszaküldött termékek a Warehouse Deals kínálatában érhetők el, azok külön kategóriát képeznek, s azokra nincsen gyártói garancia, csak a törvényben szavatolt jótállás.

A tanúsított és átvizsgált eszközök egy részét újszerűnek minősítették, s ezek nem tartalmaznak olyan látható külső hibákat, amelyek körülbelül 30 centiméter távolságból szabad szemmel észrevehetők. Emellett mindegyik ilyen árucikkhez járnak fontos kiegészítők. Amennyiben valamelyik terméknél ezek hiányoznak, akkor azt külön jelöli az Amazon.

A Marketplace esetében csak azok a kereskedők kínálhatnak használt készülékeket, amelyeknek erre jogosultságuk van. Végül fontos tudni, hogy előfordulhat, hogy némelyik használt modell drágább, mint az új társa, erre nem árt, ha felkészülnek és odafigyelnek az internetes vásárlók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!