Gyurkity Péter

Lencsevégen a Huawei Mate 9

Nyolc különböző színben jöhet a cég készüléke, amely nagy kijelzővel futna be.

Több alkalommal írtunk már a Huawei Mate sorozat soron következő tagjáról, legutóbb például arról számoltunk be, hogy a telefon három eltérő változatban jelenhet meg. Ezt most renderképek egészítik ki, amelyek arra utalnak, hogy számos eltérő szín közül választhatunk majd.

A szintén kínai Weibo közösségi portálon jelentek meg az említett képek, amelyek szerint a gyártó nagy választékot tenne elérhetővé, legalábbis ami a külső burkolat színét illeti. A hátoldalon jól látható a Leica jelzésével ellátott kameramodul, amely ezúttal is iker-kamerát jelent, bár a német céggel nemrég megkötött együttműködési szerződés arra utal, hogy hasonló komponensek számos más példányon is helyet kapnak majd. A burkolat nagy valószínűséggel fémből készül, ám a hardveres részletek egyelőre csak külső források révén állnak rendelkezésünkre.

A készülék eszerint egy meglehetősen nagy, 5,9 hüvelykes érintőképernyőt kínál majd a felhasználóknak, amelyhez a QHD-felbontás, a cég saját, eddig még be nem jelentett HiSilicon Kirin 960 chipje (nyolc maggal), 4 vagy 6 GB memória, valamint egy kereken 4000 mAh-s akkumulátor csatlakozna. A kevesebb RAM-ot felvonultató változat nyilván valamivel olcsóbb is lenne, bár a pontos árakról egyelőre szintén nincs hírünk, ehhez meg kell majd várnunk a hivatalos bejelentést. A nagy színválaszték talán az eltérő igényeket hivatott kielégíteni, bár az picit kérdéses, hogy mennyiben lesz kereslet egy ilyen nagy készülékre.

Amennyiben sor kerül a bejelentésre, erről mindenképpen beszámolunk majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!