St

ASUS driverek a csalni vágyó játékosoknak

Az ASUS ma bejelentett egy új eszközt, amely segítségével a 3D multiplayer akciójátékosok könnyűszerrel csalhatnak és becsaphatják a játékostársaikat. Az eszköz neve 3D SeeThrough, amely lehetővé teszi, hogy átláss a falakon, gombnyomásra láthatatlanná téve a textúrákat.

"Cégünk csak a legjobbat nyújtja a fogyasztóinak. Az ASUS 3D SeeThrough technológiát azoknak a felhasználóknak fejlesztettük, akik mindig győzni szeretnének a 3D játékokban. Ennek érdekében 3 titkos fegyvert készítettünk, az átlátszó-fal látásmódot, a dróthálós látásmódot és az extra fény effektust. Ha nincs ASUS kártyád, akkor ezentúl légy óvatos! Többé nem veheted fel a versenyt ASUS kártyát használó játékosokkal!" - nyilatkozta Jonathan Tsang alelnök.

Átlátszó-fal látásmód (Transparent View)
Ha bekapcsolod ezt a funkciót, akkor a falak olyan átlátszóvá válnak, mintha üvegből lennének. Látod a fal mögött lapuló ellenséget, de akár azt is, hogy a kedvenc fegyvered a helyén van-e.

Dróthálós látásmód (Wireframe View)
A pályákat úgy átlátod játék közben, mintha pályaszerkesztővel néznéd. A falakról teljesen eltűnnek a textúrák, csak a váz marad meg, amelyre felfeszítették.

Extra fény effektus (Extra Light)
Főleg a camper-oknak lehet hasznos, a sötét helyeken elbújva bekapcsolják az extra fény hatást, így mindent jobban látnak, mint a többi játékos

A meghajtó programok egyelőre nem jelentek meg, megjelenés után ingyenesen letölthetőek lesznek.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Nem valószínű, hogy az FPS játékosok örömmel fogadják ezt az új találmányt. Várhatóan az ASUS extra profitjának az lesz az ára, hogy a legjobb FPS játékok játszhatatlanná válnak multiplayer módban, mert a kliens oldalon működő eszköz bekapcsolása tökéletesen ellenőrizhetetlen, tehát a programokban letiltani sem lehet, így néhány csaló miatt nem lesznek többé érdekesek az izgalmas vadászatok...

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!