Berta Sándor

Kézzel készített termékek az Amazon európai oldalain is

A kereskedelmi konszern kínálatában immár öt európai államban is elérhetővé válnak a felhasználók által készített eszközök.

Az Amazonnál tavaly októberben bővült a kínálat a saját készítésű árucikkekkel. A "Handmade at Amazon" kategória esetében vannak fontos követelmények, amelyeknek a bekerülő termékeknek meg kell felelniük. Ezek egyike, hogy teljesen kézzel készítetteknek, feldolgozottaknak vagy összeszerelteknek kell lenniük. A kategórián belül az ékszer, az otthoni termék (művészeti megoldás), a lámpa és bútor, a konyhai eszközök, a partikiegészítő és a papírból készített árucikk alkategóriák léteznek.


A társaság most bejelentette, hogy Nagy-Britanniában, Spanyolországban, Németországban, Franciaországban és Olaszországban több mint 30 000 kézzel készített termék érhető el és a kínálat naponta több száz új árucikkel bővül. A platformnak köszönhetően összesen több mint 1000 kézműves tud több millió vásárlót elérni. A megoldások egyharmadát a felhasználók igényeinek megfelelően át lehet alakítani.


Francois Saugier, az Amazon európai értékesítéseket felügyelő vezetője azt hangsúlyozta, hogy a legjobb kézműveseket gyűjtötték össze egész Európából, és igazi vásárlási élményt sikerült létrehozniuk azoknak az ügyfeleiknek, akik egyedi termékeket keresnek. Minden árucikk esetében külön kis ikon tájékoztatja a vásárlókat arról, hogy az adott alkotás melyik országból származik. A kínálatban szerepelnek többek között fémre nyomtatott ciprusi képek éppúgy, mint olaszországi falámpák. Minden művész külön profiloldalon mutatkozik be és leírja, hogyan készíti el a műveit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!