Gyurkity Péter

Bemutatkozott a Meizu M3 Max

A cég egy nagyobb példányt mutatott be, amely már a phablet kategóriában hódítana.

A Meizu nemrég rántotta le a leplet az M3 Note és M3 okostelefonokról, ezeket pedig nem sokkal később az M3s és az M3E követte a sorban. Most a fizikai méretet növelték, így az M3 Max révén már teljesnek tűnik a család.


Az új jövevény a gyártó saját rendezvényén mutatkozott be a nagyközönség előtt, itt pedig megismerhettük a fontosabb részleteket. Phablet megoldásról van szó, hiszen az IPS-kijelző egy kereken 6 hüvelykes példány, amely az 1080p felbontást támogatja. Ehhez a MediaTek nyolcmagos Helio P10 chipje, 3 GB memória, egy 64 GB-os tároló, a microSD-bővítés lehetősége, egy 12 megapixeles hátoldali dual-LED flash kamera (a Sony által szállított IMX258 szenzorral), valamint egy 5 megapixeles előlapi példány csatlakozik, míg a megfelelő üzemidőről egy szintén méretes, ezúttal 4100 mAh-s akkumulátor gondoskodik.


Ez utóbbi az mCharge 24W gyorstöltési technológia révén alig 30 perc alatt éri el a 45 százalékos szintet, ennél azonban valószínűleg jóval fontosabb, hogy a teljes listán megtalálható továbbá az USB Type-C, illetve az előlapi mTouch ujjlenyomat-olvasó. Helyet szorítottak itt a 3,5 mm-es jack dugónak is, míg a fém burkolat négy eltérő színben lesz elérhető. A telefon vastagsága 7,9 mm, ez kedvezőnek mondható, miközben a szoftveres oldalon az Android 6.0 Marshmallow verzióra épülő FlymeOS 5.2 fut – a cég azonban már felvillantotta a FlymeOS 6-os verzióját is, bár erről még nem sokat tudni.


A hivatalos ár Kínában 255 dollárnak felel meg, ez a nemzetközi terjesztőkön keresztül picit magasabb lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!