SG.hu

256 GB-os MicroSD-kártyát mutatott be a Samsung

A nagy teljesítményt és kapacitást ötvöző memóriakártya akár 12 órányi 4K-s UHD videofelvétel tárolását is lehetővé teszi.

A 256 GB-os EVO Plus kategóriája legnagyobb kapacitású microSD-kártyája, amely nagy sebességet és kibővített memóriakapacitást biztosít az okostelefonokban és táblagépekben, a 360 fokos videofelvevőkben, az akciókamerákban és a drónokban. A fogyasztók így akár 12 órányi 4K-s UHD videót vagy 33 órányi Full HD videót is rögzíthetnek mobileszközükkel vagy kamerájukkal anélkül, hogy ki kellene cserélniük a memóriakártyát.


Gyors - akár 95 MB/s-os olvasási, illetve 90 MB/s-os írási - sebességet kínál. "Felhasználóink egyre nagyobb teljesítményű és kapacitású mobileszközöket használnak. Ezt a tendenciát figyelembe véve az új, V-NAND-alapú 256 GB-os microSD-kártyánkkal olyan memóriakártyát kínálhatunk számukra, amelyre már régóta vágytak" - mondta Un-Soo Kim, a Samsung Electronics Brand Product Marketing részlegének vezető alelnöke.

A kártya 10 éves garanciával lesz elérhető 2016 júniusától több mint 50 országban, köztük az Egyesült Államokban, Európában, Kínában és más régiókban 69 000 forintos (249,99 $-os) ajánlott fogyasztói áron. Magyarországon a 256 GB-os EVO Plus microSD-kártya előreláthatólag 2016 júliusában kerül majd forgalomba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!