SG.hu

Április végétől lesz kapható itthon a Huawei P9

A Huawei a nagyszabású londoni premier után négy nappal Magyarországon is bemutatta legújabb okostelefonját, a P9-et. A P9-re a Huawei a hazai piacon egyedülálló módon 3 év teljes körű gyártói garanciát, 3 hónap képernyő garanciát és 3 hónap csere garanciát kínál. A készülék 2016. április 27-étől lesz elérhető 179 990 forint ajánlott, bruttó fogyasztói áron Magyarországon. A P9-re az előrendelések 2016. április 11-én kezdődnek a társaság partnereinél.

"Az okostelefonnal történő fényképezés kiemelten fontos a Huawei számára, hiszen ezek a készülékek jelentős szerepet játszanak a fényképezés világában: a fogyasztók több milliárd fényképet készítenek az okostelefonjaikkal évente világszerte." - mondta el Seth Wang, a Huawei Technologies Hungary Kft. fogyasztói üzletágának vezetője. "A Huawei felkérésére az Ipsos piac- és közvélemény-kutató cég által készített, nemrégiben publikált kutatás eredménye szerint az okostelefonunk a fényképezőgépünk is: a magyarországi mobiltelefon használók és potenciális vásárlók számára a kamera a három leginkább vágyott okostelefon funkció egyike."


A szokásos 2 éves gyártói garanciát egy évvel megtoldja a cég, tehát amennyiben a telefon a vásárlástól számított három éven belül elromlik, a gyártó garanciálisan javítja azt. A Huawei a készülék képernyőjére is három hónap garanciát biztosít. Ezen időszak alatt bármilyen sérülés éri a P9 képernyőjét a Huawei ingyenesen cseréli a megvásárlástól számított első három hónapban. Amennyiben pedig a készülék hardvere meghibásodna a vásárlás utáni első három hónapban, a Huawei javítás helyett kicseréli a telefont. A garanciához a telefont a HiCare alkalmazásban regisztrálni kell a vásárlást követő egy hónapon belül.

A Huawei P9 ezüst és szürke színekben, dual és single SIM-es verziókban lesz elérhető Magyarországon. A felhasználóknak a termék 2016. április 27-i piacra kerülését megelőzően előrendelésére is lehetőségük lesz a Telekomnál 2016. április 21-tól április 29-ig, illetve a Huawei kiskereskedelmi partnereinél (Bestbyte, Speedshop, Extreme Digital, Media Markt, Auchan, Euronics, Expert) a jövő héttől egészen a P9 forgalomba kerüléséig. Az okostelefon a Telekom üzletekben május 2-től lesz elérhető.


A P9 "nagytestvére", a szintén Londonban bemutatott Huawei P9 Plus Single SIM-es verziója várhatóan a 2016 június közepétől kerül először hazai forgalomba a Telekomnál, ahol a készülék egy exkluzív ajánlat keretében 8 héttel hamarabb lesz megvásárolható, mint a Huawei többi kiskereskedelmi partnereinél. A P9 Plus Single SIM-es verziója szürke és ezüst színekben lesz elérhető, javasolt bruttó fogyasztói ára 259 990 forint.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #1
    "259 990 forint"

    Fetrengés indul... 3-2-1!