Gyurkity Péter

Február 21-én jön az LG G5

A gyártó bejelentette a debütálás dátumát, az új telefon a csúcskategóriás riválisok ellen indul.

Az LG kapcsán az utóbbi hónapokban elsősorban az új zászlóshajó várható megjelenésével kapcsolatban olvashattunk újabb és újabb híreket, bár itt nem volt hiány egyéb megoldásokból, hiszen időközben megjelent a V10, valamint a K-sorozat első három tagja. Most a hivatalos debütálás dátumát is megismerhetjük.

Maga a dél-koreai gyártó közölte új Facebook-lapján a pontos dátumot, amely szerint a G5 február 21-én mutatkozik majd be a nagyközönség előtt. A most megjelent teaser nem jelent óriási meglepetést, hiszen a cég korábban már utalt arra, hogy az MWC alatt szeretnék lerántani a leplet új fejlesztésükről, a pontos dátum, valamint az eddig felbukkant hardveres részletek azonban arra utalnak, hogy egy kifejezetten erős, a riválisok által szintén ugyanekkor bemutatandó prémium okostelefonok ellen harcba induló modellről van szó.

Érdemes ezzel kapcsolatban megjegyezni, hogy a Samsung szintén ekkor ismertetné a Galaxy S7 pontos részleteit, vagyis a két dél-koreai cég közvetlenül egymás ellen küzdene az új telefonokkal. A G5 egyébként a korábban megjelent hírek szerint egy enyhén hajlított, teljesen fém külsőre épülne, amelyet egy 5,5 vagy 5,6 hüvelykes kijelző, Quad HD felbontás, a Snapdragon 820 chip, 3 vagy 4 GB RAM, ujjlenyomat-olvasó, ikerlencsés hátoldali kamera, valamint oldalsó hangerőszabályzók egészítenének ki.

A hivatalos listát persze csak a rendezvény alatt ismerhetjük meg, erről mi is beszámolunk majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!