SG.hu

Bővíti budapesti telephelyét egy svájci IT-szolgáltató

A svájci ITszolgáltató AdNovum stratégiájának részeként a magyarországi munkahelyek számának növelését, és budapesti telephelyének tovább bővítését tervezi.

A nemzetközi projektekben 2004 óta jelen lévő informatikai cég, tevékenységi körét folyamatosan kiterjesztve, a szoftver-életciklus egyre nagyobb részét tervezi lefedni új munkakörök létesítését igénylő feladatok ellátásával. Az AdNovum egyedi igényekre fejlesztett szoftver-megoldásokkal foglalkozik, amelyek a hazai fejlesztő csapat részvételével készültek. Az AdNovum Hungary Kft. 2004 óta működik Magyarországon az AdNovum nearshore szoftverfejlesztő központjaként.

Kiadott közleményük szerint nemrég lezárult, 2014 októberétől 2015 szeptemberéig tartó üzleti évükben 1,8 milliárd forint árbevételt értek el, amely mintegy 30%-kal magasabb az előző évinél. 2015 szeptemberében már megnyílt a további 50 munkahely kialakítására alkalmas új irodahelyiség az eddigi központi épülettől csupán 5 percre található Canada Square irodaházban.

A svájci ügyvezető igazgató kivételével a vezetői pozíciókat is hazai szakemberek töltik be. 2015-ben új szakterületekkel lépett be a hazai cég a nemzetközi munkamegosztásba: üzleti elemzést és teszt menedzsmentet is végez. A következő években a fejlesztésen és a tesztelési feladatokon túl az üzleti elemzések, valamint az informatikai architektúra és a projekttámogatási szolgáltatások területén is egyre erősödő szerepet kíván vállalni a magyar csapat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!