Berta Sándor

Keresett a TAG Heuer okosórája

A vártnál sokkal nagyobb kereslet alaposan meglepte a gyártót, felfuttatják a termelést és további verziók jönnek.

A TAG Heuer november elején mutatta be a Connected nevű modelljét, amely az Intel Atom processzorára és az Android Wear operációs rendszerre épül. A terméken a digitális mutatók és a számok mindig láthatók, még akkor is, amikor energiatakarékos üzemmódban működik. A ház ellenáll a különböző behatásoknak. A Connected ára 1500 dollár (1350 euró, 1400 svájci frank, illetve 1100 angol font) és 2 év garancia vonatkozik rá.


Hatalmas a kereslet az új készülékre, ezért az óragyártó kénytelen volt külön műszakokat is beiktatni. Eddig 100 000 megrendelés érkezett be az új okosórára. A TAG Heuer eddig hetente 1200 darab eszközt gyártott, ezt kell felemelni heti 2000 darabra, hogy teljesíteni tudják a megrendeléseket. Jean-Claude Biver, a TAG Heuer vezérigazgatója és a Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH) csoport karóra divíziójának elnöke kijelentette, hogy az okosórát egyelőre nem akarják online is elérhetővé tenni, mert a boltokban leadott rendelések élveznek elsőbbséget. Az internetes értékesítés csak jövő májusban vagy júniusban kezdődhet el.

Biver hangsúlyozta, hogy a nagy siker miatt a vállalat azt tervezi, hogy elkészíti az óra további változatait is. Az arany- vagy a gyémántokkal berakott modell 2016 végén vagy 2017 elején jelenhet meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kvp #1
    A felmillio forintos orak piacan ertheto, hogy mar a 100 ezer megrendeles is oriasi, meg a heti 2000 darabos gyartas. Viszont ez kevesebb mint az apple orankenti kihozatala, tehat egyszeruen nem azonos mennyisegi kategoriaban versenyeznek, pedig arban vannak nagyon hasonlo termekeik is. (tehat egy rendes nagyvallalat kepes nagy mennyiseget is legyartani egy ugyanolyan draga orabol, aminek a toredeke is extra erofesziteseket igenyel egy nagynak tartott oragyartotol, ez eleg erdekes es szerintem fontos statisztika a vallatok valos erekeinek belovesehez)