Berta Sándor

Jövőre jön a YouTube Red

A videomegosztó platform bejelentette új szolgáltatását, mely offline megtekinthetőséget és reklámmentességet kínál.

A YouTube Red az Amerikai Egyesült Államokban a jövő héttől, a világ más részein 2016-tól lesz elérhető és biztosítani fogja az előfizetőknek a tartalmak reklámmentes megtekintését. A felhasználók gyakorlatilag korlátlan hozzáférést kapnak a felvételekhez, vagyis akkor nézhetik majd meg azokat, amikor és ahol, illetve amely eszközön csak akarják. Az anyagokat el is lehet majd tárolni a különböző készülékeken, így akkor is megtekinthetők lesznek, ha éppen az illető nem lesz online. 2016-tól pedig az ajánlat kiegészül az exkluzív tartalmakkal és ebben nagy szerep fog hárulni a YouTube sztárjaira.

A következő műsorok és csatornák lesznek a YouTube Red kínálatában elérhetők: Scare PewDiePie, Sing It!, Lazer Team, A Trip to Unicorn Island, Untitled Joey Graceffa project, 360 Project from MatPat of Game Theory, Single by 30, Untitled CollegeHumor project, Fight of the Living Dead és I Am Tobuscus.

A portál gyakorlatilag a Netflix stratégiáját próbálja meg lemásolni, ugyanakkor a YouTube Redet össze fogják kötni a YouTube Music ajánlataival. Ennek köszönhetően az utóbbi azzal érvelhet az előfizetők felé, hogy a reklámmentes zene mellé reklámmentesen hozzáférhetnek akár az exkluzív videókhoz is. Aki a szolgáltatást az iPhone vagy az iPad készülékén szeretné használni, annak havonta 12,99 dollárt, míg minden Androidot futtató okostelefonnal és táblagéppel rendelkező személynek havonta 9,99 dollárt kell majd fizetnie.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FoodLFG #4
    a redtube népszerűségére építkeznek nyilván. :Đ
    kár hogy ezért majd fizetni kell. megtévesztés felsőfokon. 山(^^)山

    amerikai nagyvállalatok vezéreinek (buziknak) egy külön privát részleg is lesz rajta, amelyen számukra értékes tartalmakat fogyaszthatnak és streamelhetik saját magukat a többieknek. nekik persze ingyenes lesz. 山(^^)山
    DISZKRIMINÁCiJÓ
    Utoljára szerkesztette: FoodLFG, 2015.10.25. 08:41:34
  • heist #3
    "nagy szerep fog hárulni a YouTube sztárjaira"

    Aham.
  • KRTuning #2
    Hát, a névválasztás kicsit mellément. Youtube Go lehet jobban megtette volna...
  • repvez #1
    Már elég régen van youtube red . Csak eddig redtubenak hívták :)