Gyurkity Péter

Kiszivárgott a Huawei Honor 7 Plus

A cég új készüléke képeken és videón is látható, a hardveres részleteket már ismerjük.

A Huawei az utóbbi időben - a többi kínai gyártóhoz hasonlóan - igyekszik még erőteljesebb jelenléttel növelni részesedését a globális piacon, ezért idén is több új megoldásukat vehettük már kézbe. Augusztus során a Honor 7 bukkant fel Európában, most pedig ennek nagyobb változata jelent meg a külső források által közzétett képeken és videón.

A felvételen egy, az elődhöz hasonlóan alumínium unibody külsővel ellátott okostelefont vehetünk közelebbről is szemügyre, ebben pedig a szinte ezzel egy időben megjelent rövidebb videó is segít. Nem véletlen, hogy a Honor 7-re hajaz a külső, hiszen ez utóbbi eddig meglehetősen jó ütemben fogy, vagyis az 5,2 hüvelykes, 1080p felbontást támogató kijelző, valamint a 20 megapixeles hátoldali kamera és az ujjlenyomat-olvasó a jelek szerint megfelelő vonzerőt képvisel a felhasználók számára.

A név persze egy nagyobb fizikai formátumot takar, ami jelen esetben egy egészen pontosan 151,4 x 76,3 x 7,9 mm-es külsőt jelent. Ehhez egy 5,5 hüvelykes, szintén 1080p felbontást kezelő érintőképernyő társul, amely nagy valószínűséggel a közvetlen előd esetében már látott, saját fejlesztésű Kirin processzorral, 3 GB memóriával, az említett 20 megapixeles hátoldali kamerával és az ujjlenyomat-olvasóval egészül majd ki. A szoftveres oldalon eközben az Android 5.0 Lollipop és a Huawei saját Emotion kezelőfelülete kapna helyet, itt tehát nincs meglepetés.

A megjelenési dátum és a várható hivatalos ár még nem ismert, erre azonban nem kell majd sokat várnunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!