SG.hu

Átadták a UPC legújabb szélessávú hálózatát Cegléden

A városban hivatalosan is átadták a UPC legújabb szélessávú hálózatának első ütemét.

A 400 millió forintos beruházásnak köszönhetően mostantól 1200 ceglédi háztartásba jut el a szélessávú internet, tévé és vezetékes telefon szolgáltatás, év végéig pedig további 8000 otthonban lesz elérhető a UPC hálózata. A ceglédi szélessávú hálózatfejlesztés első ütemének átadása alkalmából rendezett sajtóebéden Takáts László, Cegléd polgármestere vette át Császár Zoltántól, a UPC Magyarország Kft. stratégiai és üzletfejlesztési igazgatójától azt a szimbolikus díszpolgári oklevelet, amely Cegléd lakosait üdvözli a korlátlan digitális élmények világában.


Császár Zoltán, a UPC Magyarország Kft. stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója arról tájékoztatta a sajtó képviselőit, hogy szeptember elején készültek el a digitális hálózatfejlesztés első ütemével, amelynek keretében 1200 ceglédi háztartásba juttatták el a legmodernebb infokommunikációs hálózatot. "Terveink szerint még az idén befejezzük teljes hálózatunk kiépítését a városban, így 2015 végére további 8000 ceglédi otthonban tesszük elérhetővé a UPC legmodernebb szolgáltatásait. A Rubicomtól 2012-ben megvásárolt hálózat üzemeltetése során már korábban is jó tapasztalatokat szereztünk és ez is közrejátszott abban, hogy a továbbfejlesztés mellett döntöttünk. Az összességében 400 millió forint értékű beruházással az év végéig 85%-osra növeljük a UPC lefedettségét Cegléden."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #1
    Amíg át nem vették Rubicomos voltam. Stabil és magas le és feltöltési sebesség (ráadásul közel azonos sebességgel), évente pár óra hiba volt azt is gyorsan lereagálták (már amit észrevettem). Jött a csodás UPC és 3 hónapa alatt 1 hét észlelet netkiesés volt. Fura módon mindig én voltam szerintük a hunyó, és még furább módon amikor megkértek hogy indítsam újra a gépet hogy rendbe jöjjön a net, hozzá sem nyúlás után helyrejött a net. Milyen fura nem? A telefonos segítők (már ha eljutottam odáig, mert sokszor negyed órás sor volt hozzájuk) síkidiótának néztek, és hiába kértem hogy kapcsoljanak technikushoz, amíg el nem soroltam miféle módszerekkel próbáltam életet lehelni a netbe (a helyi hálózat közben hasított mint az álom) nem voltak hajlandóak kapcsolni őket. Úgy bántak az emberrel mint egy darab ronggyal. Amint lehetőség lett már válottam is tőlük, és az ismeretségi körömben mindenki hasonló "jókat" tud elmondani róluk.

    Ez a mostani fejlesztés is csak parasztvakítás. A meglévő berendezésekkel sem volt semmi gond csak tudniuk kellene használni...