SG.hu

360 fokos, vezeték nélküli hangszórókat mutatott be a Samsung

A Samsung bejelentette, hogy vezeték nélküli Audio 360 hangszórócsaládja hamarosan három új taggal, az R5, R3 és R1 modellel bővül, amelyeket az IFA 2015 kiállításon mutatnak be.

A közlemény szerint a 360 fokos hangszórók az egyszerű kezelést biztosító új, beépített tap-and-swipe felhasználói felülettel, valamint okostelefonon, tableten és okosórán futtatható, továbbfejlesztett Multiroom applikációval érkeznek. Az R5, R3 és R1 modellek a R7 és R6 hangszórók által kitaposott utat követik. “Az újabb modellekkel a kiemelkedő hangminőség egy új kategóriáját teremtjük meg a piacon, amely egyszerű, mégis kifinomult dizájnnal, és egyszerű felhasználói felülettel társul" - mondta el Nyilas Orsolya, a Samsung Magyar Zrt. vállalati kommunikációs vezetője.

Az R5, R3 és R1 modellek egyaránt egy exkluzív új, fizikai érintéssel működő kezelőfelülettel rendelkeznek. A felhasználók a hangszóró tetején a tap-or-swipe felület segítségével egy finom érintéssel, koppintással, vagy simítással tudják változtatni a hangerőt, kiválasztani, elindítani vagy megállítani kedvenc zenéjüket. Csatlakozni tudnak az Android és iOS rendszerű okostelefonokra és tabletekre letölthető, továbbfejlesztetett Multiroom Applikációval, amely lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen megosszuk a zenét az otthonunkban található Wi-Fi-képes eszközökkel. Az applikáció segítségével egyszerűen megtalálhatóak és kiválaszthatók a keresett zenék és akár lejátszási lista is létrehozható - mindez egyetlen felületen.


A szoftver Gear S-sel is működik, és elérhető lesz a Samsung legújabb okosóráin is. Az okosóra vezérlő funkciói között megtalálható a visszajátszás és hangerő szabályozás csakúgy, mint a lejátszási listában való keresés. A felhasználók a kijelzőn információkat tekinthetnek meg az aktuálisan játszott zenéről és hozzáférnek az elérhető hangszórók listájához is - mindezt egyetlen érintéssel. A cég audioeszközein elérhetőek a Qobuz streaming szolgáltatásai is. Az új modellek 2015 utolsó negyedévében lesznek elérhetőek az amerikai és európai piacokon, 199 és 399 dollár közötti áron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loál János #2
    360 fok? Az nagyon meleg, öcsém!
  • FoodLFG #1
    wireless, 360, sony...
    biztos minőségi lesz...
    de legalább érintés érzékeny. :DD