Gyurkity Péter

Vízálló külsővel jön a harmadik Moto G

Erre utalnak a most napvilágot látott képek, míg a hardver esetében még nincs végleges lista.

Az elmúlt hetekben írtunk arról, hogy hamarosan sor kerül a sorrendben harmadik Moto X bemutatására, ezt pedig a Moto G bizonyos részletei, majd pedig egy videó követte. Most két újabb felvétel, valamint egy érdekes hardveres részlet szivárgott ki a világhálóra.

Az export-import forgalomra fókuszáló indiai Zauba portálon jelent meg egy rövid bejegyzés, amely szerint a múlt héten összesen 190 darab harmadik generációs Moto G érkezett az országba, mégpedig Hong Kongból, tesztelés céljából. A fenti mennyiség fele fekete, másik fele pedig fehér színben pompázik, a listában pedig helyet kapott további két példány, amelyek valamilyen oknál fogva jóval alacsonyabb áron szerepelnek. Érdekesség, hogy ezen készülékek 2 GB RAM-ot és egy 8 GB-os belső tárolót kínálnak majd a felhasználóknak, míg korábban csak 1 GB RAM-ról írtak a magukat jól értesültnek beállító források.


Csaknem ezzel egy időben jelent meg a Mobile Syrup portálon két felvétel, amelyek a kanadai üzletekbe szánt üres, vagyis kizárólag a végleges burkolatot megmutatni hivatott változatot tárják elénk. Ebből kiderül, hogy a harmadik Moto G IPX7-certifikációval rendelkezik, vagyis ez 1 méter mélységben 30 percen át vízálló, a por esetében viszont hasonló védelemről nem beszélhetünk. Itt még 1 GB RAM, 4G LTE, a Snapdragon 410 chip, egy 13 és egy 5 megapixeles kamera, microSD, valamint egy 2470 mAh-s akkumulátor szerepel a felsorolásban, 200 dollár körüli árral.

A Motorola július 28-án fontos bemutatóra készül, az idei Moto G mellett itt jelenhet meg a Moto X, valamint az új DROID is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!