Gyurkity Péter

Itt a OnePlus 2 specifikációja

Az új prémium kategóriás okostelefon erős hardverrel és 4 GB memóriával jelenik meg.

A OnePlus 2 kapcsán már többször olvashattunk arról, hogy a még mindig új indulónak számító cég várhatóan milyen belsővel venné fel a versenyt a riválisokkal, legutóbb pedig arról írtunk, hogy kitartanak a Snapdragon 810 chip mellett, mivel állításuk szerint sikerült kiküszöbölniük a túlmelegedéssel kapcsolatos problémákat. Most szinte a teljes specifikáció kiszivárgott.

A hivatalos bemutató ugyan a hónap végén esedékes, a fanatikusok azonban nem tudnak addig várni, bár minden, a terület iránt érdeklődő felhasználó számára érdekes lehet a hír, amely az új telefon hardveres részleteit ecseteli. A kínai Weibo oldalán bukkant fel egy részletes lista, amelynek alapján a OnePlus 2 a korábban emlegetett Snapdragon 810 chip, az USB Type-C csatlakozó, a fém külső, valamint a 4 GB RAM mellett egy 5,5 hüvelykes kijelzőt, 1080p felbontást, 16 és 5 megapixeles kamerát, valamint egy 3300 mAh-s akkumulátort kínálna.

Mivel a telefonból egyszerre több változat is napvilágot látna, érdemes megjegyezni, hogy az 5,5 hüvelykes méret és az 1080p felbontás a 3 GB RAM-ot felvonultató A2001-es modell esetében várható, míg azt továbbra sem tudni, hogy a legjobban felszerelt A2003-05 modell a 4 GB RAM mellett miben mutatna még eltérést. A 64 GB-os belső tároló megfelelőnek tűnik, várhatóan a kamerákkal sem lesz nagy gond, míg a telefon súlya 166 gramm, vagyis egy nem éppen könnyű megoldásról van szó.

Ahogy említettük, a hivatalos bemutató a hónap végén várható, akkor remélhetőleg minden részletről lerántják majd a leplet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!