Gyurkity Péter

Lencsevégen az új Moto X és a ZTE Star 3

A Motorola és a ZTE sorozatának harmadik generációja csaknem egyszerre szivárgott ki.

A sorrendben harmadik Moto X kapcsán nemrég arról írtunk, hogy bizonyos hardveres részletek már felbukkantak az interneten, miközben a középkategóriás Moto G a Flipkart kínálatában volt rövid ideig látható. Most az első fotók is megjelentek, de a hardveres kép is tovább bővült.


A rövid videóban a fa hátlappal ellátott példányt vehetjük közelebbről szemügyre, bár a felvételeken utólag módosítottak, nehogy a forrás kellemetlen helyzetbe kerüljön, leleplezve magát. A specifikációt illetően némileg vegyes a kép, hiszen korábban egy 5,2 hüvelykes, QHD-felbontást támogató kijelzőről olvashattunk, most azonban arról szól a fáma, hogy egyszerre két változat jelenne meg, a nagyobbik telefon pedig egy 5,7 hüvelykes panelre támaszkodna, amelyet ugyanazon felbontás, egy egyelőre ismeretlen Snapdragon chip, 3 GB RAM, valamint összesen 21 GB belső tárolókapacitás egészítene ki, az USB Type C csatlakozó, fa, műanyag és bőr hátlap, illetve az Android 5.1.1 társaságában.


A ZTE háza táján eközben a Star 3 névre keresztelt okostelefonról jelentek meg az első felvételek, amelyeken már jól látható a készülék. Ez utóbbi a hátoldalon mutatja az első látásra is szembetűnő eltérést a család korábbi tagjaival szemben, hiszen itt egyszerre két kamera kapott helyet, amelyek között az LED flash helyezkedik el. Ezen kívül a lekerekített alsó és felső szélek, az iPhone 4 dizájnjára emlékeztető hangerő gombok, valamint az állítólag 5,5 hüvelykes, keret nélküli kijelző ragadhatja meg a felhasználókat, bár erre még szintén nem vehetünk mérget.

Sajnos jelenleg sem a megjelenés dátuma, sem pedig a kereskedelmi ár nem ismert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!