Gyurkity Péter

Alakulóban a harmadik Moto G

A Motorola a középkategóriában is frissítene, bár a legtöbb részlet csak külső forrás révén ismert.

Még a hónap elején számoltunk be arról, hogy kiszivárogtak a sorrendben harmadik Moto X fontosabb részletei, nem kellett azonban sokat várni arra, hogy a középkategóriában vitézkedő Moto G okostelefon idén esedékes frissítéséről is megjelenjen néhány információ. Nagyobb változást várhatunk, egyelőre csak állítólagos specifikációval.

Az indiai Flipkart oldalán bukkant fel a harmadik generációs változat, ezzel kapcsolatban azonban mindössze annyit tudhattunk meg, hogy a telefon az AP3560AD1K8 típusjelzést kapta meg, az első körben többek között fehér színben lesz elérhető, a belső tároló mérete pedig ezúttal is 8 GB-tól indul majd. A portál illetékesei azóta eltávolították a lapot, ez azonban a Google gyorsítótárában természetesen továbbra is megtekinthető, a Gadgetraid weboldal pedig - amely elsőként számolt be az említett lap felbukkanásáról - néhány további részletet is megosztott az érdeklődőkkel.

Ezek között első helyen szerepel a négymagos Qualcomm Snapdragon 610 processzor, amely 1,7 GHz-es órajelen futna, 2 GB RAM és egy 5 (vagy netán 5,2) hüvelykes érintőképernyő társaságában, 1080p támogatott felbontással. Valószínűnek tűnik egy 16 GB-os belső tárolóval ellátott példány egyidejű megjelenése is, hiszen ez az első generáció esetében is megvásárolható volt, itt azonban már alapesetben is elérhető lesz a 4G támogatása, vagyis emiatt nem kell majd két különböző változatot piacra dobni.

A második generációt képviselő telefont még a szeptemberi IFA alatt mutatták be, idén azonban már ez előtt sort keríthetnek a debütálásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!