Berta Sándor

Elektronikus tabletta segíthet a fogyásban

Az új megoldás szabályozhatja a rendkívül túlsúlyosnak számító emberek étvágyát.

Egy teljesen új termék segíthet abban, hogy a fogyni akarók végre elérhessék a céljukat. A csúcstechnikás, elektronikus tablettát a MelCap izraeli startup munkatársai fejlesztették ki. Az eszköz csökkentheti az étvágyat és ezáltal megfelelő kezelést nyújthat a túlsúlyos felhasználóknak.


Bevétele után egy vezeték nélküli távirányítóval lehet az illető étvágyát elektronikus módon szabályozni. Ronald Evans, a Salk's Gene Expression Laboratory igazgatója közölte, hogy az eszköz pontosan olyan jeleket sugároz ki, mint amikor valaki túl sokat evett, vagyis a telítettség érzése megmarad, csak itt annyi a különbség, hogy nincsenek bevitt kalóriák és zsír. Az izraeli fejlesztők úgy vélték, hogy ez a kezelés nagyon olcsó alternatívát jelenthet a túlsúlyosok számára.

Vezérlő szoftvere egyaránt kompatibilis az iOS és az Android operációs rendszerekkel, azaz gyakorlatilag minden okostelefonnal és táblagéppel használható. A kapszulát egy külső mágnes segítségével lehet a has megfelelő részén pozicionálni. A bevitt e-tabletta körülbelül 3 hét után távozik a testből. A kezelés ezután - egy újabb kapszula bevételével és elhelyezésével - gyakorlatilag azonnal folytatható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Archenemy #3
    Ja ja, pont mikor harminc zsákot kell arrébb rakni egy építkezésen. Pedig a piramisok korában is megcsinálták valahogy.
  • AxxE #2
    A nagy mágnes meg ott figyel a delikvensen amíg használni akarja.. Ha meg elmozdul, vagy éjjel leesik? Mégis milyen erős mágnes kell ehhez?? Nem lehet a közeledben semmilyen fém tárgy amíg használod az tuti. :D Ha meg elmászik a 18-20. napon a félig már feloldódott balansz anyag és elakad valahol a sok kis golyó a neccharisnyában, akkor lesz olyan gyomorgörcse hogy mentőt kell hívni.
  • Garfield #1
    Szóval az emberi akaraterőt pótolják valami elektronikus kütyüvel.