SG.hu

Microsoft Office lesz az androidos Samsung táblagépeken

A Samsung és a Microsoft partnerségének köszönhetően még több Microsoft szolgáltatás lesz elérhető a felhasználók készülékein.

A két cég bejelentette, hogy kiterjesztette meglévő globális partnerségét, így az üzleti és a hétköznapi felhasználók még több Microsoft szolgáltatást érhetnek el. A Samsung az új Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékeire már előre telepítik a OneNote, OneDrive és Skype alkalmazásokat. 2015 első felében a Samsung tervei között szerepel, hogy néhány kiválasztott Samsung Androidos táblagépre előre telepítik a Microsoft Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive és Skype programokat.

A Samsung Galaxy S6 és Galaxy S6 edge ráadásul két évig további 100 GB ingyenes felhő tárhellyel is rendelkezik a Microsoft OneDrive-nak köszönhetően, így a felhasználók extra tárhelyet kaphatnak. Az üzleti felhasználók pedig, akik a Samsung B2B csatornáin keresztül vásárolják meg a készüléküket az Office 365 három verzióját is elérik – Vállalati, Vállalati Prémium és a Nagyvállalati verzió – a Samsung KNOX biztonsági megoldásokkal együtt. A Samsung a csomag mellé egy telepítő szolgáltatást is nyújt, hogy megkönnyítse a vállalatok számára a készülékek beállítását, valamint az üzemelés során is folyamatos támogatást biztosít.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!