MTI

Webes adatbázis készül a vasárnap is nyitva tartó üzletekről

A magyar tulajdonú és központú navigációs tartalomszolgáltató, a NPMobileComm-NaviPro csoport húszezer magyarországi kereskedelmi és idegenforgalmi partnere bevonásával elindította a VasarnapiNyitvatartas.hu vásárlói adatszolgáltató rendszert - tájékoztatott a társaság.

A közlemény szerint a rendszer díjmentesen segíti a vásárlókat az erre a célra külön létrehozott webtérképes keresővel és mobilalkalmazásokkal. Nem csak a vásárlók számíthatnak a rendszerre a közelükben lévő, nyitva tartó kisvállalkozói üzletek könnyű megtalálásában, a fejlesztő cég a legkisebb bolt számára is elérhető feltételekkel teszi lehetővé a legteljesebb körű megjelenést - közölték.

A naprakész rendszer a vásárláson túl a kikapcsolódást is szolgálja, információt ad a felhasználó közelében lévő hazai turisztikai célpontokról, helyi látnivalókról, eseményekről, de távolabbi célok keresése és azok információja is elérhető. A csatlakozni kívánó vállalkozások jelentkezését február 27-éig várják. A szolgáltatás március 1-jén indul, akkorra válnak elérhetővé az érintett üzletek és turisztikai célpontok információi, valamint a mobilalkalmazások is ettől az időponttól lesznek letölthetőek.

A törvény március 15-i hatályba lépéséig a vásárlók tesztelhetik a rendszert, illetve még a változások előtt tájékozódhatnak a törvény részleteiről és az elérhető boltokról - áll a közleményben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bobijub #5
  a vasárnapi zárvatartási kényszer kettesszámú álindoka a kicsik helyzetbehozása. de aki a bagósztori után még hisz a kicsik helyzetbehozásáról szóló mesének, attól tényleg meg kell kérdezni, hogy hányévesvagytekirályfi, milyenszínűdobozbankéredamaigyógyszeredet?
 • Ragnaar #4
  Tehát zárjuk be a konkurenciát, és tegyünk fel térképet az üzleteinkhez ahol lehet vasárnap vásárolni. Keresztapa4 - et meg lehetne csinálni a kormány néhány húzását alapul véve. (Stadionépítés Felcsúton, útszakasz javítás telekig lagzira, vasárnapi nyitvatartás korlátozása) Sajna a vicc, hogy nincs jobb ma magyaroroszágon, de a 2/3 legalább megdőlhetne azért ..
  Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.02.02. 16:56:00
 • Narxis #3
  muhahahaha
 • halgatyó #2
  Elmehet ez a kormány (IS) a büdös f***ba. Egyre ocsmányabb törvényeket hoznak.
  A vasárnapi kötelező zárvatartás ellen ezernyi érvet írtak (írtunk) különböző helyeken, semmi reakció, cáfolat vagy beismerés, hogy igen, valóban helytelen döntés... egyszerűen csak meghoznak egy szemét törvényt.

  Nem véletlen, hogy a választás előtt egy halk nyekkenés se volt, hogy ilyen terveik vannak! TÖKÉLETESEN TISZTÁBAN VANNAK AZZAL, HOGY MEKKORA DISZNÓ MOCSKOS TÖRVÉNY EZ.
  (meg az útdíjak kiterjesztéséről sem beszéltek a választás előtt... disznók)
 • Artus58 #1
  Megoldás egy olyan problémára ami szégyen hogy egyáltalán létezik..