SG.hu

Korlátlan otthoni mozizást kínál a UPC

Egyetlen mozijegy áráért kínál egész hónapban korlátlan otthoni mozizást a UPC Magyarország mától bevezetett új szolgáltatása.

A cég sajtóközleménye szerint a MyPrime előfizetői bármikor korlátok nélkül válogathatnak a több mint ezer órányi és folyamatosan frissített, mozisikert, teljes évadokat felölelő tévésorozatokat és gyermekműsorokat tartalmazó kínálatból. Az új szolgáltatás UPC Videotár keretében havi átalánydíjért érhető el a UPC digitális kábeltévé előfizetőinek, az összes új Trio L és Trio XL csomag előfizetés pedig már díjmentesen tartalmazza.

A MyPrime videótár már az induláskor közel 300 filmet, 500 órányi tévésorozatot és 150 óra gyermekműsort kínál a Disneyhez tartozó ABC Studios, az AXN Now, független külföldi filmstúdiók és a hazai MTVA tartalmaiból. A filmek eléréséhez az előfizetőknek nem kell mást tenniük, mint a UPC távirányítón megnyomni az ’on demand’ gombot és a főmenüben kiválasztani a MyPrime menüpontot. Itt kategóriánként válogathatnak a sorozatok közül. A választékból az előfizetők bármikor annyi filmet és epizódot nézhetnek meg, amennyit csak akarnak és ahányszor csak akarják, illetve tetszés szerint bármikor megállíthatják, visszatekerhetik és újraindíthatják azokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gombabácsi #2
    totál gáz lett az upc... hetek óta folyton akadozik
    kb 12 éve van upc-m, 12 év alatt 2-3 hiba volt vele, most meg...
  • uniu77 #1
    Vajon az új UPC csomagnak és a nemrég belassult UPC netnek lehet köze egymáshoz ?