Gyurkity Péter

Januárban jöhet az LG G Flex 2

A többször emlegetett készülék a januári CES alatt, kisebb kijelzővel mutatkozhat be.

Az elmúlt egy évben több alkalommal is beszámoltunk a második hajlított LG okostelefon várható bemutatkozásáról, annak valószínű jellemzőiről. Azt a jól értesült források már szeptemberben megszellőztették, hogy a kijelző mérete ezúttal kisebb lesz, ezt pedig a most megjelent hír is megerősíteni látszik.

Az Android Authority oldalán bukkant fel a hír, miszerint a dél-koreai gyártó a januárban esedékes CES 2015 során rántaná le a leplet az új megoldásról, amely elődjéhez hasonlóan szintén egy hajlított P-OLED érintőképernyővel jelenne meg. Nagy eltérés lenne azonban annak mérete, amely ezúttal némileg kisebb lenne, míg a támogatott felbontást jelentős mértékben növelnék az első változathoz képest. A téma iránt érdeklődők jól emlékezhetnek arra, hogy az eredeti G Flex annak idején egy kereken 6 hüvelykes kijelzővel futott be, amelyhez 720 x 1280 pixel felbontás társult – ez nem tekinthető ideális párosításnak, ám az arányok most minden bizonnyal javulni fognak.

Az LG G Flex 2 nagy valószínűséggel megtartaná az előd önjavító felületét, amely a kisebb-nagyobb karcolásoknak ellenáll, pontosabban azokat igyekszik minél gyorsabban eltüntetni. Ahogy azt írtuk, a hajlított kijelző természetesen itt is jelen lesz, hiszen maga a név is ezt emeli ki legfontosabb jellemzőként. Arra nem vehetünk mérget, hogy az Android 5.0 operációs rendszer már alapesetben elérhető lesz a készüléken, de ezt nem is zárhatjuk ki, hivatalos információ hiányában azonban itt még némi türelemre van szükség.

Az amerikai megjelenést illetően eddig nem merültek fel kétségek, az európai debütálással kapcsolatban azonban szintén csak némileg később olvashatunk majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!