SG.hu

Külföldről is rendelhető magyarországi címre csokoládé

Hazánkban az elsők között alakult meg közel egy éve a CsokiMost.hu web shop, mely akár aznap házhoz szállítja a megrendelt finomságot. A csokifutár vállalkozásnál újdonság, hogy októbertől már külföldről is rendelhető magyarországi címre a kínálatban szereplő közel 400 féle édesség és ajándékcsomag.

A cég közleménye szerint sokszor problémát okoz a külföldön élő honfitársaknak, hogy egy kis aprósággal, figyelmességgel lepjék meg az itthon élő szeretteiket. Ezt az igényt kielégítve fejlesztette tovább a CsokiMost.hu webshop szolgáltatását, így egy külföldről történő megrendelés esetén Budapestre akár aznap, vidékre pedig másnap kézbesíti a cég a kiválasztott finomságot. Küldhető előre összeállított szeretetcsomag, de természetesen egyedi desszertkollekciók megalkotására is van lehetőség. Extra szolgáltatásként pedig személyes, akár kézzel írt üzenet is kézbesít a CsokiMost.hu.


"Az a fantasztikus a CsokiMostban, hogy általa táv szeretni lehet az otthoniakat. Legutóbbi hazalátogatásom alkalmával hosszú ideig várattam két barátomat, és nagyon bántott a dolog. Miután visszaérkeztem Londonba összekattintottam nekik egy csoki csomagot, írtam egy szívhez szóló bocsánatkérést, és vártam a feloldozást. Nagyon megörültek, amikor a rendelésem leadása után néhány órával a szuperkedves futár kézbesítette a bocsi csokikat és az üzenetemet.” - mondta el tapasztalatát Letenyei Zita rendszeres CsokiMost felhasználó, aki jelenleg Londonban él és dolgozik.

A szolgáltatások fejlesztése nem áll meg, már végfázisban van egy „csoki kreátor”, melyről csak annyit árultak el a CsokiMost üzemeltetői, hogy általa igazán testreszabott édességekkel lephetjük meg partnereinket, szeretteinket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tikal #4
    Valamit nem értek... ha Franciaországban belépek az edigital honlapjára, és veszek egy tévét, majd a szállítási címnek egy budapesti címet adok meg, akkor minden gond nélkül kiszállítják... ez minden webshopnál így működik tudtommal, nem tudom mi itt a nagy csoda, de ha ez eddig nekik problémát okozott akkor nagy pacsi, és üdv 2014-ben...
  • zalkad #3
    Gondolom az SG.hu is reklámokból él, de ez így most pofátlanság volt.
    Meg még drága is...
  • RAZOR27 #2
    ezis egy módja az AdBlock kicselezésének... de nem kösz
  • Merwenus #1
    Elég ramaty egy reklám post. :) részesedésed van cégben?