Berta Sándor

Luxus karkötő lesz az Intel első viselhető terméke

Az Intel a következő hetekben bemutathatja az eszközt, ami egyszerre lesz ékszer és hasznos kiegészítő.

A luxus karkötőt New Yorkban, kizárólag a Barneys üzleteiben lehet majd megvásárolni. A technikát az Intel biztosítja, míg a dizájnért az Opening Ceremony divatház felel. Daniella Vitale, a Barneys ügyvezető igazgatója azt nyilatkozta, hogy leginkább úgy tehető sikeressé a viselhető technika koncepciója, hogy a cégek egy olyan gyönyörű kiegészítőt terveznek, amire az ügyfeleik vágynak.

Amint most kiszivárgott, a termék nem egy fitneszkarkötő lesz, hanem inkább egy olyan elit csúcstechnikás termék, amit felhasználók egy kis csoportjának szánnak. Egyelőre azt sem lehet tudni, hogy az eszköz milyen funkciókkal fog rendelkezni és mennyibe kerül majd, az viszont már ismert, hogy az új készülék lesz az Intel első olyan viselhető terméke, amelyet a konszern divatházakkal és márkákkal együtt tervez meg, s amiket a következő 3-6 hónapban fog bemutatni. A karkötő esetében lehetséges időpontként jöhet szóba szeptember 4., akkor lesz a New York-i Divathét, vagy szeptember 9.-11., akkor kerül sor az Intel Fejlesztői Fórumára. Az Intel egyelőre nem kommentálta az információkat.

Az Intel a viselhető eszközök robbanására számít és a jövőben a hordozható elektronikára összpontosít majd. Nemrég pedig ismertté vált, hogy a Michael J. Fox Foundation for Parkinson’s Research (MJFF) és az Intel együttműködése a big data elemzési technológiát és a viselhető számítástechnika adta lehetőségeket aknázza ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!