Berta Sándor

Októberben érkezhet az iWatch

Az okosóra sorozatgyártása júliusban kezdődhet és októberben jelenhet meg a piacon.

A Reuters cikke szerint az iWatch már ősszel a boltokba kerülhet. Ezzel az újság gyakorlatilag megerősítette és egyúttal konkretizálta is a néhány nappal ezelőtt a The New York Times által prognosztizált időpontot. Az új eszköz megjelenése a ráirányuló figyelem és a várható hatalmas sajtófelhajtás miatt komoly lendületet adhat az okosórák elterjedésének.

Az eddig ismert információk alapján a készüléket 2,5 hüvelykes kijelzővel szállítják majd, amit az Apple számára az LG fog elkészíteni. Az órát vezeték nélkül is fel lehet majd tölteni és tartalmazni fog egy pulzusmérőt. A terméket elsősorban az iPhone kiegészítőjének szánják és igazán az okostelefonnal együtt lehet majd igazán jól használni. A Reuters tudósítását sem az Apple, sem az LG nem kommentálta eddig.

A The Wall Street Journal ugyanakkor arról írt, hogy az iWatch több méretben lesz elérhető, és hogy a pulzusmérő mellett kilenc további szenzorral szerelik fel. Az elmúlt hónapokban ismertté vált, hogy svájci gyártók segítségével készülhet az Apple okosórája, viszont a cégek nem lelkesednek az ötletért. Sőt, a Swatch még az iWatch név használatát is megtiltaná.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!