Gyurkity Péter

Érkezőben az LG G Flex 2 és a Vu 4

A G3 okostelefon bemutatásával egy időben a gyártó jelezte, hogy két további példányon dolgoznak.

Kedden mi is beszámoltunk arról, hogy egy teljes nappal a hivatalos bemutató előtt szinte minden fontosabb részlet kiszivárgott a G3 okostelefonnal kapcsolatban. A cég ezt követően sort kerített a bejelentésre is, ezzel egy időben azonban jelezték, hogy másik két fontos fejlesztés megjelenésére is számíthatunk, mégpedig az év vége előtt.

Ezek egyike a G Flex 2 lesz, amely természetesen a hajlított okostelefon közvetlen utódaként, annak frissítéseként jelenik majd meg. Korábban már megjelentek ezzel kapcsolatban bizonyos pletykák, akkor azonban a jövő év elején esedékes megjelenésről beszéltek a magukat jól értesültnek beállító külső források, most pedig hivatalos csatornán keresztül tudtuk meg, hogy a debütálásra még az idei év vége előtt sor kerül. A hardveres jellemzőkről egyelőre nem beszélnek, ám mivel az utóbbi hónapokban a legtöbb csúcskategóriás példány 1080p felbontással jelent meg, ezzel egy időben pedig egyre gyakoribbá váltak a QHD (2560 x 1440 pixel) felbontást támogató változatok (ezek közé tartozik az új G3 is), feltételezhető, hogy a G Flex 2 többek között ezen a téren jelent majd előrelépést - az eredeti változat felbontása 720 x 1280 pixel.

A gyártó a Vu-sorozat frissítését is tervezi, bár ezen készülékek egyelőre nem értek el különösebb hatást a globális piacon. Az ezen családba tartozó phablet megoldások igazi érdekessége a 4:3-as képarány, amely leginkább a fényképészet iránt érdeklődők számára lehet izgató, a nagy többség azonban nehezen barátkozik meg azzal - a kategórián belül ehelyett jól kivehető módon a Galaxy Note sorozat példányai tarolnak. Az LG sajnos itt sem árulta el, hogy pontosan mivel készülnek.

Mindkét okostelefon megjelenésére a második félévben számíthatunk, ezzel kapcsolatban remélhetőleg hamarosan további információk bukkannak majd fel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tpM #1
    Cukik ezek a lányok.