SG.hu

Egy napig nem lesz adatforgalmi korlát a Telenornál

A Telenor és a Microsoft 2014-ben is egy szombati munkanapra, május 10-ére hirdette meg a Dolgozz Otthonról Napot. A rugalmas munkavégzést népszerűsítő akcióhoz már több mint 100 cég és 1500 munkavállaló csatlakozott. A Telenor minden előfizetője számára korlátlan internet-hozzáférést biztosít május 10-re, hogy elősegítse a gondtalan és mobil munkavégzést.

A cég közleménye szerint ha néha otthonról dolgozhatunk, az elősegíti a koncentrált munkát, a kreativitást, növeli a hatékonyságot és a munkavállalók elkötelezettségét. Ezekre az előnyökre hívja fel a figyelmet a Dolgozz Otthonról Nap, melynek célja, hogy a rugalmas munkavégzés mind több cég munkakultúrájának részévé váljon. Május 10-én szombati munkanap lesz, ilyenkor sok vállalatnál eleve rugalmasabb a munkaidő és a nagyobb a nyitottság az alternatív munkavégzési megoldások iránt, ezért ez a nap alkalmas új megoldások kipróbálására. A kampány idei üzenete - "Dolgozz Bárhonnan!" - arra biztat mindenkit, hogy a munkavégzéshez legideálisabb helyszínen lássa el munkáját.

A Telenor május 10-én minden előfizetője számára eltörli az adatforgalmi korlátokat Hipernet hálózatán, így a Dolgozz Otthonról Napon bonyolított adatforgalom nem terheli az előfizetési kereteket, korlátlan mobilinternet hozzáférést biztosít. A Dolgozz Otthonról Napon délelőtt 11 órától közösségi munkatérré változik a margitszigeti Holdudvar. A Telenor egy villám-összejövetel erejéig ide várja a csatlakozott cégeket és munkavállalókat; az első kétszáz, laptoppal érkező résztvevő munkakedvet növelő vendéglátásra is számíthat. A résztvevők között egy Fujitsu Stylistic Q702 típusú hibrid táblagép is gazdára talál.

"A rugalmas munkavégzés lehetősége javítja a munkavállalók elégedettségét és így növeli a cégek hatékonyságát is. A Telenor évek óta támogatja munkatársait abban, hogy használják ki a mobileszközök előnyeit és rugalmas munkaidőben, otthonról vagy bármilyen más, inspiráló környezetből dolgozzanak bizonyos napokon. Szeretnénk, ha minél többen megismernék az ilyen típusú munkavégzés előnyeit, ezért döntöttünk úgy, hogy a Dolgozz Otthonról Nap alkalmából megajándékozzuk ügyfeleinket és egy napra kikapcsoljuk az adatforgalom számlálókat, hogy korlátok és kötöttségek nélkül használhassák a Hipernetet." - mondta el Kutas István, a Telenor vállalati kommunikációs igazgatója.

A Microsoft és a Telenor országos kezdeményezéshez már most több mint 100 cég és 1500 munkavállaló csatlakozott, köztük olyanok is, amelyek már eleve modern munkakultúrával rendelkeznek, mint az NNG, a Prezi és a Ustream által alapított Bridge Budapest, valamint partnerként a WWF Magyarország és a Slow Budapest. A szervezők továbbra is várják a rugalmas munkavégzés kultúrájával szimpatizáló cégek csatlakozását.

Az adatforgalmi korlát eltörlése minden lakossági és üzleti előfizetésre érvényes, internet, Deezer és MyTV használatra, belföldön. Az adatforgalom-számlálást 2014. május 10. 00:00:00-23:59:59-ig érvényesíti a Telenor. Az akcióban kijelölt időszakban és feltételek mellett forgalmazott adatmennyiség nem adódik hozzá az előfizetéshez tartozó adat kerethez, a korlátlan adatmennyiséget az adott tarifacsomaggal elérhető sávszélességgel veheti igénybe minden előfizető, a Telenor sávszélesség-korlátozást nem alkalmaz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!