Gyurkity Péter

Május közepén jön a Motorola új telefonja

A cég felvásárlásával egy időben mutatkozik be az új készülék, amely alacsony árat és vékony külsőt kínál.

Néhány nappal ezelőtt olvashattunk a pletykáról, miszerint a Motorola egy még olcsóbb okostelefonon dolgozik, amely elsősorban külsejével ragadná meg az érdeklődők fantáziáját. A cég most kiküldte a meghívókat a május 13-i eseményre, azt azonban a hivatalos csatornákon keresztül még nem árulták el, hogy pontosan milyen megoldáson ügyködnek.

Ez utóbbit illetően azonban egyre szaporodnak az értesülések, amelyekben a Moto E szerepel az immár a Lenovo tulajdonában lévő gyártó soron következő telefonjaként, ez pedig a Moto G-hez képest is alacsonyabb árral jelentkezne. Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a Moto E egy 4,2 hüvelykes kijelzőt kapna, amely 720p felbontást támogat, ezt pedig egy 1,2 GHz-en futó négymagos processzor, 1 GB RAM, egy 4 GB-os belső tároló, egy 5 megapixeles hátoldali kamera, valamint egy 1900 mAh-s akkumulátor egészítené ki. A megoldás legfőbb érdekessége azonban a burkolat vastagsága, ez ugyanis mindössze 6,2 mm lenne, a hivatalos ár pedig - hűségszerződés nélkül - 230 dollárnak felelne meg, legalábbis Latin-Amerikában, amely az első körben részesülne az új megoldás előnyeiből.


Az eddig a Google részeként tevékenykedő cég egy új zászlóshajóval is készül, amelyről külső források révén már szintén olvashattunk korábban. Ez a Moto X+1 néven jelenne meg a piacon, bár azt még nem tudjuk, hogy pontosan milyen jellemzőkkel látnák el. A név azonban biztosnak tűnik, mivel szemfüles internetezők rájöttek, hogy a Moto Maker weboldalán már elkülönítették az ennek szentelt lapot. A címsorban az eredeti Moto X kódnevét (FLEXR1) lecserélték a kettes számra végződő kifejezésre (FLEXR2), ezáltal pedig egy többnyire üres lapot kaptak, amelyen mindössze a telefon neve szerepelt.

Azt még nem tudni, hogy a Moto X+1 mikor és milyen áron bukkanhat fel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!