Gyurkity Péter

Újabb LG G3 és G3 mini részletek

Az LG a friss hírek szerint nemcsak új zászlóshajóval, de annak kisebb testvérével is készül.

A dél-koreai gyártó állítólagos idei terveiről már többször beszámoltunk, a témán belül a G3 okostelefon várható megjelenése kiemelt népszerűségnek örvend. Most néhány újabb részlet bukkant fel ezen megoldás eltérő változataival kapcsolatban, de megtudhattuk azt is, hogy a mini érkezésére sem kell majd sokat várnunk.

Az LG G3 az egyik amerikai szolgáltató internetes oldalán bukkant fel, ezt ezúttal is szemfüles internetezők vadászták le még időben. Érdekes módon a Sprint lapján található készülék profiljában egyedül a kijelző által támogatott felbontás stimmel (ez itt is Quad HD, azaz 1440 x 2560 pixel), míg a memória 2 GB, a belső tároló pedig (a microSD-t most nem figyelembe véve) egy 32 GB-os példány. A hátoldali kamera esetében a 13 megapixeles komponenst viszont egy 16 megapixeles típus váltja fel, bár előfordulhat, hogy az LS990 típusjelzéssel ellátott telefon egy speciális, az említett szolgáltatónak szánt sorozat lesz.

Ennél talán érdekesebb hír, hogy valószínűleg készülőben van a telefon mini változata is, amely egyelőre "B2 mini" néven fellelhető a világhálón. A (belső körökben) LG D725-ként is emlegetett fejlesztés egy ismeretlen méretű, talán 4,7 hüvelykes kijelzőt kapott, amely 720p felbontást támogat. Hátoldalán egy 8 megapixeles kamera kapott helyet, míg a szoftveres oldalon az Android 4.4.2 KitKat fut, az Optimus kezelőfelülettel megtoldva. Sem képek, sem további információ nem elérhető ezzel kapcsolatban, a megjelenésre néhány hónapon belül kerülhet sor.

Visszatérve a G3-hoz, itt a most kiszivárgott felvételek arra utalnak, hogy a szoftver egy teljesen átdolgozott kezelőfelülettel egészül ki, amely leginkább talán az Apple iOS7 kinézetére hajaz. Emellett az LG saját, a Google Now szolgáltatásra emlékeztető alkalmazását is elérhetővé tenné a készüléken, amely a megszokottak mellett további opciókat nyújtana.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!