Gyurkity Péter

Megjelent az LG L70 és L40

A szerényebb jellemzőket felvonultató páros mindkét tagja beszerezhető Európában.

Nem is olyan rég számoltunk be az LG újabb két készülékének várható megjelenéséről, akkor azonban az árral és a pontos megjelenési dátummal adósak maradtak. Mindössze annyit árultak el, hogy erre elsőként az európai kontinensen kerül majd sor, ezen ígéretüket pedig be is tartották a cég illetékesei.

Az Amazon ennek megfelelően már meg is kezdte a két okostelefon forgalmazását, így a megmaradt kérdőjelek helyére is válaszok kerültek. Az LG L70 - ahogy arról mi is írtunk - egy 4,5 hüvelykes, 480 x 800 pixel felbontást támogató kijelzőre épül, amelyet 199 ppi pixelsűrűség, egy 1,2 GHz-en futó ikermagos Snapdragon chip, 1 GB RAM, 4 GB-os belső tároló, egy 5 megapixeles hátoldali és egy elülső VGA-kamera, valamint az Android 4.4 KitKat egészít ki, a csúcskategóriás megoldásokról ismert Knock Code funkcióval egyetemben. Az ár végül nem lett annyira kedvező, ahhoz képest, hogy Kínában ez 160 dollárnak felel majd meg, Európában 246 dollárért (179 euróért) kapható a készülék.


Az L40 még ennél is kisebb és szerényebb változat, ennek kijelzője ugyanis mindössze 3,5 hüvelykes, ami napjaink divatját tekintve aprónak mondható. A támogatott felbontás 320 x 480 pixel, ettől nyilván nem várhatunk nagy részletességű megjelenítést, mint ahogy az ikermagos chip, az alig 512 MB RAM, a 4 GB-os belső tároló, valamint a 3 megapixeles hátoldali kamera sem vált majd ki órási izgalmat a potenciális vásárlókból. Az Android 4.4 és a Knock Code funkció mindenesetre itt is megtalálható, így a szoftveres oldalon nem akkora az eltérés.

Az L40 ára 88 euró, amely 122 dollárnak felel meg, ez már inkább szól a laikusoknak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!