Gyurkity Péter

Április elején jön az LG G2 mini

Az LG elárulta a hivatalos megjelenési dátumot, a készülék több eltérő változatban jön.

A gyártó saját dél-koreai oldalán tette elérhetővé a vásárlóknak szóló figyelmeztetést, ennek lefordítása szerencsére ma már rendkívül egyszerű feladat. A bejegyzésből megtudjuk, hogy nagyjából mikor, illetve milyen kiszerelésben jelenik meg a készülék.

Az MWC alatt bemutatkozott telefon főbb jellemzői nem változtak, itt egy 4,7 hüvelykes érintőképernyőt kapunk, amely sajnos csak qHD (960 x 540 pixel) felbontást támogat, de az úgynevezett knock-to-unlock funkció itt is elérhető lesz. A megjelenésre a következő hónap elején kerül sor (a szállítások már március végén elindulnak), az első körben Oroszországban, amelyet Afrika, Ázsia, a Közel-Kelet, Latin-Amerika, valamint több európai ország követ majd. A szoftveres oldalon alapesetben is az Android 4.4 KitKat dolgozik, itt tehát egyelőre nem lesz gondunk a frissítéssel.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A cég érdekes módon Latin-Amerikának és a Közel-Keletnek a Tegra 4i chippel és LTE-eléréssel felszerelt változatot szánja, 13 megapixeles hátoldali kamerával és NFC-vel. Az egyéb piacokon ezzel szemben lehetőségünk lesz választani az LTE-vel és a Qualcomm 1,2 GHz-en futó MSM8926 chipjével ellátott példány, valamint egy 3G-t támogató, MSM8226 processzorral érkező típus között, amelyek viszont egy 8 megapixeles hátoldali kamerával, valamint egy cserélhető, 2440 mAh-s akkumulátorral futnak majd be.

Az LG egyelőre nem közölte a kereskedelmi árat, erre még várnunk kell.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!