Gyurkity Péter

Már az LG weboldalán a G3 egyik változata

Erre következtetnek egyesek, akik a napokban beharangozott két típus után egy harmadikra bukkantak.

Alig néhány nappal ezelőtt írtunk arról, hogy egy új értesülés szerint az LG két további típussal készül, ezek pedig már az új zászlóshajóként megjelenő G3 okostelefon változatai lennének. Egészen pontosan az LG-D851 és LG-VS985 típusjelzések, valamint a B2 kódnév bukkant fel az interneten, az itt közölt felbontásból és a hátoldali kamera jellemzőiből pedig arra következtethettünk, hogy valójában a G3-ról van szó. Most újabb részlet jelent meg.

Nem is akárhol, hiszen az XML-fáljból kibányászott szöveg a gyártó internetes oldalán található, ez pedig egy újabb típusra vet fényt. Az LG-D850 pusztán a számokból kiindulva az alaptípus lehet, a lista szerint ez egy QHD-felbontást (1440 x 2560 pixel) támogató kijelzőt kapott, ami egybevág a korábbi pletykákkal, miszerint a G3 egy ilyen érintőképernyővel jelenhet meg. A már említett két változattal ezzel már háromra nőtt a gyártó által piacra dobandó készülékek száma, bár ezek között nyilván minimális eltérés lesz.

A további információk alapján a G3 kijelzőjének mérete egészen pontosan 5,5 hüvelyk, ez az imént felsorolt felbontással együtt 534 ppi pixelsűrűséget eredményezne. Az persze még nem teljesen tisztázott, hogy a gyártó valóban ezen jellemzőket társítaná az új fejlesztés esetében, itt továbbra is kénytelenek vagyunk külső, nem hivatalos forrásokra támaszkodni, ám mivel a megjelenésig már nem sok van hátra, ez is jobb a semminél.

Az LG G3 - amennyiben hihetünk az eddigi híreknek - májusban, illetve júniusban bukkanhat majd fel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!