Gyurkity Péter

LG: készülőben a G3 és a G Pro 2 Lite

Néhány hardveres jellemző mellett a valószínű megjelenési dátum is kiszivárgott.

Egy dél-koreai lap iparági forrásokra hivatkozva írt még januárban arról, hogy az LG G3 minden bizonnyal május közepén, egészen pontosan 17-én mutatkozik majd be a nagyközönség előtt. Mivel tavaly a második generációt képviselő G2-re egészen szeptemberig kellett várni, ez kissé korainak tűnik, de időközben egyéb részletek is napvilágot láttak.

A támogatott felbontás egyéb, magukat jól értesültnek vélő források szerint 1440 x 2560 pixel (QHD) lesz, a pixelsűrűség 534 ppi, maga a kijelző pedig valószínűleg egy 5,5 hüvelykes példány, amivel mindenképpen illeszkednének az utóbbi hónapok divatjához. A G3 a processzor terén is előrelépést hozna, az LG állítólag a házon belül készülő Odin chip egy nyolcmagos változatával állhat elő, ezek közül négy 2,2 GHz-en, a másik négy pedig 1,7 GHz-en futna. A RAM 2 GB-ról 3 GB-ra ugorhat, ám erről még nem jelent meg információ. A hátoldali kamera 13 megapixeles lehet, a szoftveres oldalon az Android 4.4 kapna helyet, míg a telefont a szintén divatossá váló ujjlenyomat-olvasóval, avagy íriszolvasóval egészítenék ki.

Egy magát közelebbről megnevezni nem kívánó tégla most arról számolt be, hogy a cégnél készülőben van a B2 kódnévre hallgató okostelefon, amely LG-D851 és LG-VS985 típusjelzéssel jelenne meg - ez utóbbi valószínűleg az amerikai Verizonnak szánt példány. A felbontás és a hátoldali kamera stimmel, ebből többen arra következtetnek, hogy valójában a G3-ról van szó.

A B1lite kódnév ezzel szemben az LG G Pro 2 Lite okostelefont fedheti, ez LG-D631 és LG-VS880 típusjelzéssel bukkanhat majd fel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!