SG.hu

Új online jogtár az interneten

A Wolters Kluwer Kft. Jogtár termékcsaládja a mai naptól új online felületen is megjelenik. A technológia adta lehetőségeket maximálisan kihasználó új Jogtár a megszokott tartalmakat új funkciókkal bővítve teszi bárhonnan elérhetővé.

"A folyamatosan változó piaci igényekre reagálva a kiadó a Jogtár termékcsalád tartalmainak új online felületen való elérését valósította meg az új Jogtár elindításával" - jelentette be Tóth Gábor, a Wolters Kluwer Kft. ügyvezető igazgatója. Hangsúlyozta: az új Jogtárral a Jogtárat két évtizede jellemző magas adatminőségi és tartalmi elvárások egy modern, napjaink felhasználói szokásait kielégítő, online elérésű felületen is megjelennek.

A kiadott közlemény szerint az új Jogtár mentesíti a felhasználókat a DVD-lemezek telepítése és folyamatos frissítése alól, hiszen a kiadó szervereiről mindig a legfrissebb jogi tartalmakkal szolgálja ki felhasználóit. Az előfizetési szinthez igazodó felhasználónév/jelszó páros megadása után az új Jogtár felületére egyszerű internetkapcsolattal bárhonnan, bármikor belépve garantáltan a legfrissebb jogi tartalmak érhetők el. A fejlesztés korántsem előzmények nélküli: a magyar jogi adatbázis-szolgáltatás piacán elsőként, 2004-ben indította el a kiadó első online elérésű jogi adatbázisát, a Web Jogtárat, de a jogszabályok online frissítését már 1996-ban megvalósították.

A sajtóanyag szerint a közel kétéves fejlesztési folyamatba a kiadó már a kezdetektől bevonta ügyfeleit. A visszajelzések azt a célt szolgálták, hogy a kiadó olyan terméket fejlesszen ki, ami a mindennapi használókat nem készteti egy új rendszer megtanulására, mégis az eddigieknél jobban támogatja a napi munkavégzést. Az új Jogtár a keresési mechanizmust is megújította: ahogy azt az interneten megszokhattuk, elég pár betűt beírni, és máris választhatunk a felkínált találati lehetőségek közül. Számos kényelmi funkció támogatja, hogy a felhasználók a jóval több, mint félmillió jogi dokumentum között a lehető leggyorsabban elnavigáljanak a számukra releváns megoldáshoz. A meglévő és leendő előfizetők a korábban használt Jogtáruk mellett vagy helyett, a részükre már korábban biztosított (számlájukon szereplő) online regisztrációs kóddal a mai naptól vehetik használatba az új Jogtárat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!