MTI

Megszűnik a manna.ro élményportál és a kukker.ro videomegosztó

Februártól megszűnik a manna.ro erdélyi magyar élményportál és a kukker.ro videómegosztó - tudatta a portálokat működtető Eko Media Group.

A közlemény szerint a kiadó azért szűnteti meg e két termékét, mert "megszűnt az a hit és energia, amiből ez a két projekt született, és hat éven át működött", és a kiadó úgy döntött, hogy "a lassú és kínzó elsorvadás helyett inkább a gyors eutanáziát választja". Magyarázatként hozzátették, a manna.ro csapata többéves kísérletezés után sem tudta megvalósítani azt az álmát, hogy "politikaközeli források nélkül tudja emberi körülmények között működtetni" az élményportált és a videomegosztót. "Az álom megvalósíthatóságába vetett hit szertefoszlásával a tartalom előállítására fordítható energia is egyre fogyott" - áll a közleményben.

Amint a kiadó közölte, a manna.ro január 31-ig frissül, és február 28-ig a jelenlegi formájában elérhető. Február 28. után a relevánsnak tartott archív tartalom az uh.ro-n, a kiadó másik portálján lesz megtalálható. A manna.ro-ra - a portálon elérhető adatok szerint - napi 3-5 ezer egyedi látogató kattintott rá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!