Gyurkity Péter

Oppo N1 és Quechua Phone megjelenés

A kínai gyártó újabb készüléket dob piacra Európában, míg a többnyire sportfelszerelést áruló francia cég most szintén saját, egyedi kivitelezésű okostelefonnal lepte meg vásárlóit.

Az Oppo már korábban is sort kerített európai debütre, mégpedig a Find 5 esetében, amelynél a kiszállítást az Egyesült Királyságon keresztül intézték. Most szintén itt bukkanhat fel először az új jövevény, amely az N1 névre hallgat.


Oppo N1

Az N1, amely már mintegy két hónappal korábban bemutatkozott a nagyközönség előtt, a legfrissebb hírek szerint december 10-én jelenhet meg a piacon. A terjesztést ezúttal is az Oppo Style portálon keresztül bonyolítják majd le, az ár pedig Európában 449 euró lesz. Ezért 5,9 hüvelykes érintőképernyőt kapunk, amelyet HSPA+ elérés, műanyag külső, a hátoldal tetején érdekes módon kihajtható 13 megapixeles kamera, valamint 16 és 32 GB-os belső tároló egészít ki. A szoftveres oldalon Android fut, de nem lesz gondunk a Cyanogen telepítésével sem - a készülék nem lesz szolgáltatóhoz kötve.

A Quechua elsősorban hegymászásra és sportcélokra használt eszközöket és felszerelést árul, most azonban egy saját okostelefonon dolgoznak, amely szintén strapabíró külsőt kaphat, híven a cég profiljához. A hardveres oldalon 5 hüvelykes kijelző, négymagos, 1,2 GHz-en futó Qualcomm chip, 1 GB RAM, 4 GB-os belső tároló, microSD, valamint egy 5 megapixeles kamera és egy 3500 mAh-s akkumulátor kapott helyet, míg szoftverként az Android 4.1-re esett a választás.


Az IP54 certifikáció a víz- és porálló külsőről tanúskodik, az ár ezúttal 230 euró lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!