SG.hu

Időseknek szóló webáruház jött létre

A webáruház leendő felhasználóit azok alkotják, akik koruk, vagy bármely képességük korlátozottsága ellenére teljes körű és aktív életet szeretnének élni fiatalabb vagy nem korlátozott társaikhoz hasonlóan.

A SeniorShop célja olyan ötletes, kifejezetten ezen célközönség számára kifejlesztett, kiváló minőségű termékek ajánlása, amelyek segítenek a mindennapos tevékenységek könnyebb végrehajtásában, vagy idősebb, esetleg valamilyen hátránnyal rendelkező társunk számára újra lehetővé tesznek olyan tevékenységeket, melyekre eddig nem voltak képesek. A cég közleménye szerint a magyarországi piacon jelenleg nincs olyan internetes vállalkozás, amely kifejezetten ezen réteget célozná meg és olyan termékeket kínálna, amelyek elősegítik az önálló és aktív életvitel meghosszabbítását és kiteljesítését.

A SeniorShop webáruház tervei között szerepel, hogy nemcsak termékekkel, de ugyanezen célcsoport részére nyújtandó szolgáltatások kínálatával is piacra lép, fogalommá és új márkanévvé formálva a SeniorShop nevet. A webáruház induló termékkínálata több mint 600 különböző terméket tartalmaz, melyek az élet számos területén kínálnak megoldást a mindennapok megkönnyítésére. A termékek között a beszélő lázmérő vagy vérnyomásmérő mellett például olyan társas- és kártyajátékok is találhatók, melyek kifejezetten látássérültek számára kerültek kifejlesztésre. Az idősek gondozását segíthetik a baby őrök mintájára kifejlesztett szenior őrök, a tisztálkodást lehetővé tévő zuhanyzó székek, vagy a bárhová felhelyezhető kapaszkodók. Az önálló és aktív életvitel meghosszabbítását teszik lehetővé a speciális, idősek számára kialakított evőeszközök, poharak vagy akár egy zsemle biztonságos felvágására szolgáló konyhai segédeszköz.

Európa számos országában elérhetőek már az idős és aktív korú népesség számára kínált egyedi és speciális termékek. A magyar magánszemélyek által megvalósított webáruház ezen termékeket és szolgáltatásokat kívánja elérhetővé tenni a magyar lakosságon belül is az egyre szélesebb réteget képviselő, aktív életvitellel rendelkező, idősebb korosztály számára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!