SG.hu

Holnap lesz az Internetes Vásárlás Napja

Immár harmadik éve jelentkezik az Internetes Vásárlás Napja mozgalom, melynek idén Lilu az arca, azaz az ismert tévés műsorvezető és divatblogger lett 2013-ban az internetes vásárlás nagykövete. November 8-án, pénteken több száz e-kereskedő várja a látogatókat speciális, csak ezen a napon érvényes kedvezménnyel.

A kínálat lefedi szinte a teljes termék- és szolgáltatáspalettát, ami csak kapható az interneten: utazás, játék, egészségügyi termékek, könyv, CD, kuponok, internet-előfizetés, műszaki cikkek, bútor, ruha, gyermekholmik, aukciós tárgyak, szoftverek, sportszerek, biokészítmények, ékszerek, kozmetikai és illatszerek, ételek-italok stb. A mozgalomhoz az internetes kereskedők szabadon csatlakozhatnak, az egyetlen feltétel az egyedi kedvezmény nyújtása. A vásárlók a www.internetesvasarlasnapja.hu weboldalon egy helyre gyűjtve érhetik el az akciókat, és még a karácsonyi vásárlási roham előtt kényelmesen és nyugodtan, az árakat és kínálatot összehasonlítva válogathatnak a különleges ajánlatokból.

A mozgalom célja, hogy az internetezőkkel megismertesse az online vásárlásban rejlő előnyöket, segítve ezzel a hazai internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlődését, továbbá csökkentve az autós közlekedést jelentő hagyományos vásárlás környezetkárosító hatásait, a szmog-kialakulást és a zajterhelést. Az elmúlt évekhez képest több újítást is bevezetett a szervező és ötletgazda Neo Interactive: például a mozgalom Interneten vásárolni jó nevű Facebook-oldalán akcióértesítő és nyereményjáték alkalmazás várja a vásárlókat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lokutus #2
    nem rossz:)
  • andrejfej #1
    Azt hittem tegnap, hogy valami hiba van a weblapjukon, nem működött a "tovább az akcióhoz" gomb egyik ajánlatnál sem, de mint kiderült, ma élesítették. Vannak jó akciók, és a nyereményjátékuk se gyenge.