SG.hu

A kisvállalatokat célozza a Telenor új felhőszolgálatása

Felhőalapú alkalmazásokat, hibrid notebookot és exkluzív 100GB adatforgalmat tartalmazó mobilinternet ajánlatot kínál kis- és középvállalkozásoknak a Telenor önkiszolgáló online áruházán és hagyományos értékesítési csatornáin keresztül.

A most induló Telenor Felhőszolgáltatásnál az ügyfél egy online áruházban felhőszolgáltatások folyamatosan bővülő körét önkiszolgáló módon választhatja ki, így azok pár kattintással megrendelhetők, árazásuk pedig havidíjas alapú. A cég közleménye szerint a felhasználószám rugalmasan, akár hónapról hónapra változtatható, azaz hűségidő megkötése sem szükséges. A vezérlőpultról a vállalkozók egyszerűen menedzselhetik különböző előfizetéseiket, több szolgáltatás megrendelése esetén is csupán egy számlát kapnak. Használatát ügyfélszolgálat segíti, az aktiválásban és az első lépések megtételében is segítséget nyújtanak. A platform nemcsak a mobilszolgáltatónál előfizető kis és középvállalkozások számára nyújt jelentősebb befektetés nélkül igénybe vehető megoldásokat, hanem mindenkinek, aki modernizálni kívánja üzletét.


A felhőszolgáltatásokat nyújtó platform a Telenor Csoport globális kezdeményezése, amely Svédország és Norvégia után Magyarországon jelenik meg elsőként. A kínálat első tagja az Office 365, a Microsoft felhőalapú irodai csomagja. A Telenor lehetőséget ad több mint 50 céges ügyfelének arra, hogy ingyenesen kipróbálják a cég felhőszolgáltatásait hat hónapon keresztül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!