SG.hu

Szuperprecíz nyomtatóchipet készített az Epson

Az Epson elnöke, Minoru Usui új generációs, a nyomtatási iparágat átalakító technológiát jelentett be, mely az ipari és kereskedelmi nyomtatásban elvárt nagy nyomtatási sebességet biztosít. A társaság az új technológiát irodai készülékeire is kiterjeszti.

Az egyik legnevesebb ipari kiállításon, a LabelExpo rendezvényen Minoru Usui elmondta, hogy az Epson hosszú évek műszaki tapasztalatait és a piezoanyagok, valamint a nagy pontosságú mikro-elektromechanikai rendszerek (MEMS) gyártástechnológiai áttöréseit ötvözve alkotta meg a vadonatúj, innovatív Precision Core nyomtató chip-et. Az új chip kompakt, moduláris kialakításának köszönhetően átlagon felüli teljesítményt nyújt, amely lehetővé teszi az Epson számára, hogy a technológiát bármilyen méretben alkalmazza, beleértve az egymenetes ipari nyomdagépeket, valamint az irodai- és az asztali nyomtatókat egyaránt. A PrecisionCore az Epson nagy teljesítményű vékonyréteg-piezo (TFP) nyomtatási technológiájának továbbfejlesztése, tinták és jelölőanyagok ilyen széles skáláját kínálja. A cég sajtóközleménye szerint üzleti dokumentumoktól kezdve a fotókon és plakátokon át a kereskedelmi címkékig, csomagolásig és textilanyagokig a nyomathordozók széles skáláján alkalmazható technológia kiváló színeket, magas minőséget, és hosszú élettartamot garantál.


"A PrecisionCore egy komoly előrelépést jelent a nyomtatási teljesítmény tekintetében, és a precíz pontvezérlésnek köszönhetően tovább tökéletesíti a nyomtatási minőséget. Ugyanakkor a technológia méretezhetősége lehetővé teszi számunkra, hogy kihasználjuk a széles tintapalettát, megőrizve a nyomtatófejek tartósságát" - mondta Minoru Usui, az Epson elnöke. A kiállításon a vállalat bemutatta a SurePress L-6034V, L-6034VW és a SureColor F2000 készülékeket is, amelyek mind a Precision Core technológia innovációs előnyeit használják ki. Az előbbi az Epson első olyan digitális címkenyomtató-családja, amely egysoros nyomtatófej-elrendezésű és ultraibolya-fény hatására száradó tintát használ, a SureColor F2000 pedig az Epson első direkt textilnyomtatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!