SG.hu

55 és 65 hüvelykes 4K tévék a Samsungtól

"Kistestvéreket" kapott a piac legelső és eddigi legnagyobb méretű, 85 hüvelykes Ultra HD televíziója, ugyanis már Magyarországon is kapható az 55, illetve 65 hüvelykes F9000 UHD TV.

Az újdonságok a Full HD-nál négyszer nagyobb, Ultra HD felbontás révén minden korábbinál részletesebb, tisztább képet adnak. A cég sajtóközleménye szerint fényerejük és kontrasztjuk kiváló, a legmélyebb fekete árnyalatokat mutatják. Az okostévék fémes színvilággal érkeznek, az elrejtett beépített hangszórók és a mélynyomók 70W-os hangteljesítményre képesek. A One Connect Box a multimédia lejátszók valamennyi csatlakozóját egybegyűjtve megszünteti a kábelek okozta káoszt.


A továbbfejlesztett Samsung Smart Hub kezelőfelület panelekre bontott kialakítású, azaz már nem csak a tévéadás áll a televízió által nyújtott élmények középpontjában. Kiemelendő még a beépített kamera, a videobeszélgetési lehetőség és a mobil eszközökkel történő egygombos tartalommegosztás. Az újdonságok már hazánkban is kaphatók, a 140 centis képátlójú ajánlott bruttó fogyasztói ára 999 900 Ft, a nagyobb, 165 centisé 1 599 900 Ft.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!